stiri rock

Reguli de acces şi recomandări pentru OST Mountain Fest 2011

Reguli de acces şi recomandări pentru OST Mountain Fest 2011
Vineri, 22 iulie 2011, de la orele 16:00, in localitatea Rasnov,  incepe editia a ll-a a OST Mountain Fest.
Pentru ca accesul la eveniment să se desfăşoare fără probleme, organizatorii, roagă fanii să respecte regulile de acces.

Intrare:
Participantii la OST Mountain Fest sunt obligati sa prezinte bilet sau invitatie valabila.
La intrare, fiecare posesor de abonament sau invitatie valida va primi o bratara de acces pe care este obligat sa o pastreze pe toata durata festivalului, accesul in zona de concert nefiind permis in absenta acesteia.

Restrictii de varsta:
Accesul este gratuit pentru persoanele care nu au implinit 14 ani pana in ziua evenimentului in prezenta unui insotitor legal.
Reguli de acces
Este interzis accesul cu:
- orice tip de arme sau obiecte contondente;
- orice tip de bauturi (alcoolice sau non-alcoolice);
- sticle, spray-uri (inclusiv sticle de parfum peste 100 ml şi deodorante);
- substante interzise prin lege, substante nocive, periculoase;
- conserve sau alte produse alimentare;
- artificii, bannere susţinute de beţe;
- animale;
- motociclete;
- umbrele (in caz de vreme ploioasa, atat pentru siguranta tuturor, cat si pentru a permite vizibilitatea celorlalti spectatori catre punctele de interes, va rugam sa utilizati pelerinele de ploaie).

NU exista restrictii la aparatele foto si video.

Accesul in perimetrul festivalului se face pe baza biletului sau a invitatiei valide si a bratarilor aferente ce vor fi puse la dispozitie de organizatori la punctele de intrare. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a valabilitatii lor. Organizatorii nu raspund de pierderea, instrainarea sau ruperea bratarilor primite la intrarea in locatie, aceste lucruri atragand dupa sine interzicerea accesului la eveniment.


Program

Ziua I - 22 Iulie, ora 16.00

Ka Gaia An
Malpraxis
Spectral
The Way Of Purity              
Put Solnca                           
Action Bass Tom Band
Piatra
Damned Spirits' Dance
The Foreshadowing
Taine 


Recital Scena Acustica:
Dornenreich

Ziua II - 23 Iulie, ora 15.00

Apa Simbetii
True Mind
Deliver the God
L.O.S.T .                                
Spiritual Ravishment
Mediocracy                         
Winterhorde   
Bolthard
E-Force
Keep of Kallesin     
             

Recital Scena Acustica:
Laonlyness
 

Ziua III - 24 Iulie, ora 15.00

Arzenal
Eufobia
Deathdrive
Akral Necrosis                     
Insult
Sincarnate
Methedras
Fen
Negura Bunget
Onslaught


Recital Scena Acustica:
Din Brad                                

Evenimentul îşi va deschide porţile dupa cum urmeaza:
-    vineri de la ora 15.00
-    sambata de la ora 14.00
-    duminica de la ora 14.00

Participantii la festival se obliga:
- sa nu genereze si sa nu participe la scandaluri;
- sa se supuna controlului corporal;
- sa nu intre in panica si sa asculte indicatiile agentilor de ordine si a celorlalte structuri implicate in buna desfasurare a evenimentului (Jandarmerie, Politie, Pompieri, Salvare etc) in cazul unei probleme care sa necesite evacuarea locatiei;
- sa nu incerce sa escaladeze gardurile de protectie situate in fata scenei, cele care incercuiesc zona de concert sau alte garduri care despart din motive de securitate anumite zone.


Transport si cazare

Avand in vedere ca zona Rasnov – Brasov se afla in centrul tarii, accesul catre zona de festival se poate face simplu, eficient si comfortabil, atat cu mijloacele de transport in comun (tren, autocar), cat si cu autoturismul personal.

Astfel, exista legaturi de tren si autocar din ora in ora pe directia Brasov – Rasnov, de asemenea exista zilnic douazeci de legaturi directe de tren dinspre capitala catre Brasov, zece legaturi directe de tren dinpre cel mai important oras al Transilvaniei, Cluj-Napoca, catre Brasov, de asemenea sapte legaturi directe de tren pe directia Sibiu – Brasov, o legatura directa de tren pe directia Iasi – Brasov, de asemenea cel putin doua legaturi zilnice cu trenul din orice localitate din Romania catre Brasov – Rasnov. Mai multe informatii despre legaturile feroviare pe www.mersultrenurilor.ro, de asemenea informatii legate de transportul cu autocarul gasiti pe www.autogari.ro.

Pentru cei care fac deplasarea cu autoturismul personal, va recomandam sa porniti devreme catre zona festivalului, in conditiile in care traficul in Romania, spre si dinspre Muntii Carpati, este de obicei aglomerat. Dinspre capitala, folositi varianta DN1A, respectiv DN1/E60. Foarte aproape de zona de festival, exista o parcare amenajata, unde spectatorii isi pot parca autoturismele personale, in limita spatiului disponibil.
Pentru cazare va recomandam Pensiunea Leo (partener oficial al evenimentului), contact: office@pensiunealeo.ro sau la nr: 0268-47.75.47

Reamintim ca orasul Rasnov dispune de circa 1500 de locuri de cazare in hoteluri, hosteluri si pensiuni, de asemenea organizatorii Ost Mountain Fest pun la dispozitie doua zone de camping, ambele dotate cu toalete si securizate, unde spectatorii pot campa gratuit, pe baza bratarii de acces la festival, incepand cu dimineata zilei de vineri, 22 iulie, ora 8.00 am.

Bilete

Biletele s-au pus deja in vanzare in vanzare, la pretul de 180 de lei pentru un abonament valabil pentru cele trei zile de festival, sau la pretul de 80 de lei pentru un bilet valabil o zi, preturi valabile pana la data de 21 iulie 2011, urmand ca direct la festival, pretul abonamentelor si biletelor sa creasca pana la 200 lei, respectiv 90 de lei pe zi.

Biletele sunt disponibile on-line in reteaua Biletoo.ro (plata valabila cu cradul sau ramburs / livrare prin curier), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul din Bucuresti, Brasov, Iasi, Timisoara, Focsani, Cluj-Napoca, Craiova, Galati si Constanta, Magazinul Muzica, Magazinul Unirii parter, Sala Palatului, Magazinul Victoria parter, Libraria Mihai Eminescu, Palatul Copiilor (toate din Bucuresti).


Posted by Dragos P., at 13:02 |  July 19, 2011  | 0 Comentarii  | 1764 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Reguli de acces şi recomandări pentru OST Mountain Fest 2011

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri