stiri rock

REPLACE il prezinta pe bateristul Alex Bala

REPLACE il prezinta pe bateristul Alex Bala
Replace continua seria clipurilor “Replace Is Dreaming of New Music”, in care membrii trupei se prezinta, pe rand, publicului, timp de patru saptamani, urmand ca la final sa apara mult asteptata muzica noua.

Daca lunea trecuta faceam cunostinta cu chitaristul Bogdan Stamatin, acum vine randul bateristului Alex Bala, pe care il puteti vedea in actiune in clipul de mai jos:



Despre videoclipurile pregatite de Replace, Alex Bala spune: “As putea sa insist pe latura de marketing a seriei si pe intrarea cu capul inainte in toate mediile posibile, care e cel putin laudabila in muzica de azi, dar adevarul e ca e placut, uneori, sa te vinzi ca pe o bucata de carne! Dincolo de aspectul narcisist-jucaus, faptul ca se „viseaza” la muzici proaspete (noile noastre piese, care se aud in clipuri) merita impachetat cum se cuvine, iar asta presupune un efort pe care noi si prietenii care ne ajuta il facem cu zambetul pe buze.”. 

Saptamana trecuta, trupa Replace lansa pe site-ul oficial – www.insidereplace.com - primul din seria de patru clipuri de promovare, cate unul pentru fiecare membru al formatiei. In urmatoarele doua saptamani, va veni randul colegilor Cristian si Gabriela Fierbinteanu sa se descopere in fata internautilor.

Replace este o trupa formata in 2009 in Bucuresti si care, in mai putin de un an de la infiintare, a sustinut concerte pe scena festivalului 1MaiMare din Vama Veche, la Street Delivery din Bucuresti, in deschiderea formatiei franceze Poni Hoax si in mai multe cluburi din Capitala si din Sibiu.

In luna aprilie, formatia a lansat pe site-ul oficial primul E.P. de patru piese, “Maxiglass”, iar in aceasta toamna pregateste piese si sunete noi.


MAI MULTE DESPRE Replace
Posted by Klawz, at 15:22 |  October 05, 2010  | 0 Comentarii  | 2443 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: REPLACE il prezinta pe bateristul Alex Bala

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri