stiri rock

Rex Brown afara din DOWN

Rex Brown afara din DOWN
Rex Brown (ex-Pantera) a parasit Down dupa 11 ani in care a ocupat rolul de basist in trupa. Muzicianul a lansat alaturi de formatie albumele Down II: A Bustle in Your Hedgerow (2002) si Down III: Over the Under (2007), dar si DVD-ul Diary of a Mad Band: Europe in the Year of VI (2010). Locul lui Rex Brown in formatie va fi luat de Patrick Bruders (Crowbar, ex-Goatwhore).

Despartirea de Rex Brown a avut loc in termeni amiabili, artistul dorind sa isi indrepte atentia asupra unui nou proiect alaturi de tobosarul Vinny Appice (ex-Dio, ex-Black Sabbath, ex-Heaven & Hell), Kill Devil Hill.

In data de 12 mai 2011, Down au inceput inregistrarea unui nou album de studio. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei On March the Saints ce figureaza pe albumul Down III: Over the Under (2007):

 


MAI MULTE DESPRE Down
Posted by H., at 11:56 |  June 26, 2011  | 1 Comentarii  | 2515 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rex Brown afara din DOWN

  • Nu m-am omorat niciodata cu muzica Down, desi mereu i-am apreciat. Cred ca o sa iasa ceva frumos din proiectul asta cu Vinny Appice, deoarece, personal il vad ca fiind unul dintre cei mai buni tobari ai lumii. Si cum Rex, deasemenea, este si el unul dintre basistii pe care ii apreciez foarte mult... nu are cum sa nu iasa ceva frumos. Hai sa vedem

    1. Posted by Fantotzii | 26 Iunie 2011 20:38
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri