stiri rock

RoadkillSoda lansează cel de-al cincilea videoclip pe 10 noiembrie la Fabrica

RoadkillSoda lansează cel de-al cincilea videoclip pe 10 noiembrie la Fabrica
 RoadkillSoda lansează un nou single și videoclip – „Get it Free” – pe 10 noiembrie la club Fabrica din București. „Get it Free” este al cincilea videoclip al trupei, iar piesa va fi inclusă pe următorul album RoadkillSoda, programat pentru lansare în primavara anului următor.
 
Rock’n’roll band, rock’n’roll attitude, rock’n’roll party... Clipul este o petrecere alături de fanii noștri. O continuare a sound-ului RoadkillSoda cu cei doi noi membri, care au avut ocazia pe parcursul ultimului an să se integreze. Am repetat, compus, petrecut și mers în turnee împreună. It is what we are all about - having fun.” – Mihnea Ferezan, chitarist RoadkillSoda.

Trupa a deschis ediția de anul acesta a unuia dintre cele mai mari festivaluri europene - Exit Festival, pe Main Stage, în Novi Sad, Serbia, iar recent piesa „Oven Sun”, de pe albumul omonim al trupei, a fost inclusă pe compilația celor mai bune piese stoner rock din lume, de către casa de discuri americană Cleopatra Records.
 
 
În luna octombrie, RoadkillSoda s-a alăturat trupei californiene House of Broken Promises, în turneul War Machine Over Balkans Tour 2016. Turneul a cuprins nouă orașe din Grecia, Serbia, Romȃnia și Bulgaria, aducându-i pe aceeași scena cu Valley of the Sun (USA) și Dot Legacy (Franța).
 
Biletele pentru acest eveniment se găsesc online pe Eventbook.ro și fizic, în rețeaua magazinelor partenere, precum și în seara concertului, la intrare și costă 25 lei. Primele 25 de comenzi online de bilete vor primi FREE din partea trupei un tricou RoadkillSoda, pe care îl vor putea ridica în seara concertului de la club.
 
Sursa: Ioana Călimănescu
                                                                                                                                                                                                                          Foto: Frank Szilágyi


MAI MULTE DESPRE RoadkillSoda
Posted by Gina S., at 14:08 |  November 08, 2016  | 0 Comentarii  | 1996 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: RoadkillSoda lansează cel de-al cincilea videoclip pe 10 noiembrie la Fabrica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri