stiri rock

ROCK OUT LOUD - a doua editie

ROCK OUT LOUD - a doua editie

Vineri, 5 septembrie si sambata, 6 septembrie, partia Bradul din Poiana Brasov prinde viata. A venit din nou timpul pentru Rock Out Loud in Poiana Brasov!
Aflat la cea dea doua editie, festivalul aduce in Poiana Brasov nume ca Luna Amara si Coma. Alaturi de cei doi capi de afis vor mai performa si alte 9 trupe.
Astfel, fanii trupei Coma ii pot vedea cantand live in prima zi a festivalului. Tot vineri vor urca pe scena si Fusion Core, Wave Survivors, Coroziv si Nerv. Sambata va veni timpul celor din Luna Amara, The Others, The Mushroom Story, Antourage, Eloize si Evo.
Festivalul face parte dintr-un eveniment de o mai larga anvergura, partia Bradul gazduind pe tot parcursul weekendului si evenimente legate de parapantism (concursuri, demonstratii, premieri, etc).
Concertele sunt programate sa inceapa in jurul orelor 18:00, fanii trupelor participante avand ocazia sa isi vada trupa preferata gratuit. Mai mult, acestia vor avea posibilitatea sa ramana in Poiana Brasov si peste noapte, cu conditia sa vina cu cortul: organizatorii pun la dispozitia doritorilor si locuri de campare!

Detalii se vor gasi in curand pe www.rockoutloud.ro!

 



MAI MULTE DESPRE Coma, Luna Amară
Posted by at 00:00 |  August 19, 2008  | 0 Comentarii  | 2958 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROCK OUT LOUD - a doua editie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri