stiri rock

ROME si SPIRITUAL FRONT - noi detalii

ROME si SPIRITUAL FRONT - noi detalii

Toti posesorii de bilet la Seara Martial Post Folk ce doresc sa primeasca gratuit 2 CD-uri la alegere dintr-o lista variata de albume trebuie sa trimita la adresa kogaiononmagazine@gmail.com, pana la data de 8 decembrie, raspunsul corect la intrebarea: In ce tara s-a nascut liderul grupului Rome, Jerome Reuter? In acelasi mesaj, concurentul trebuie sa treaca si un minimum de 4 albume preferate din lista de aici: http://www.kogaionon.com/img/lista_cd_k_dec2008.pdf, iar pe principiul «prima cerere onorata », acesta va primi un email de confirmare al premiului (cele 2 CD-uri) pana pe data de 10 decembrie, CD-urile castigatoare putand fi ridicate in seara evenimentului, la intrarea in Reduta.

Accesul publicului in sala Centrului Cultural Reduta din Brasov va fi permis incepand cu orele 18.00. Vor exista standuri cu accesorii muzicale pentru toti cei interesati. Fiecare concert va dura o ora iar pauza intre reprezentatii va fi de 30 de minute.

Dupa orele 22.00, cei ce doresc sa petreaca alaturi de membrii celor doua trupe o pot face la Musik Cafe, la un AfterParty liber, care va fi  rezervat participantilor la Seara Speciala (accesul este gratuit insa se va face pe baza bratarii primite la concert).
Amintim ca biletele la acest eveniment se gasesc in reteaua Diverta, la www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, in reteaua magazinelor Flanco si pe www.bilet.ro. Pretul unui bilet este de 70RON.

DonisArt & Kogaionon
www.donisart.ro
www.kogaionon.com



MAI MULTE DESPRE Rome, Spiritual Front
Posted by at 00:00 |  December 03, 2008  | 0 Comentarii  | 2238 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROME si SPIRITUAL FRONT - noi detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri