stiri rock

S-a lansat primul single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

S-a lansat primul single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity
 Atonement, în interpretarea formației Wind Rose din Italia, este primul single de pe albumul Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity, album ce se va lansa în luna octombrie a acestui an, și care va conține melodii Goodbye to Gravity reinterpretate de mai multe trupe românești și străine. Proiectul va fi unul caritabil, iar profiturile rezultate vor fi donate către membrii și familiile Goodbye to Gravity, precum și către victimele Colectiv. Melodia poate fi ascultată sau descărcată de la acest link.
 
 

Wind Rose a declarat: 
 
 „Am aflat despre tragedie sâmbătă dimineață în timpul unor cursuri de la universitate, iar acea zi s-a transformat într-o zi extraordinar de tristă. Am văzut câteva filmări pe internet, iar apoi veștile teribile au ajuns și pe marile canale TV din Italia...
 
 Dar înainte de orice aș vrea să spun câte ceva despre experiențele noastre din București. Am cântat în Clubul Colectiv în februarie 2015 în cadrul unui turneu cu Eluveitie și am avut plăcerea să întâlnim o grămadă de oameni extraordinari. A fost o noapte de neuitat, ultima și probabil cea mai frumoasă din acel turneu. 
 
 Ne-am îndrăgostit iremediabil de București în iunie 2015 când am revenit să cântăm la Festivalul Metalhead Meeting, unde ne-am întâlnit cu Adrian Rugină, am vorbit cu el câteva minute înainte de soundcheck, îndeajuns să ne dăm seama de bunătatea sa și de dragostea sa pentru munca de acolo. De asemenea, în timpul festivalului am fost cazați la un hostel poziționat exact lângă Clubul Colectiv, în Piața Bucur, prin urmare putem spune că acest club a fost pentru noi unul dintre reperele orașului.

 În București am găsit distracție, prieteni, bucurie și o ospitalitate incomparabilă, probabil cea mai bună primire pe care o trupă sau un turist o poate avea.
 
 Prin urmare puteți înțelege atașamentul nostru față de acest oraș și față de oamenii de acolo. București este la 1800 km depărtare de Pisa (orașul nostru), dar în acea zi de octombrie am simțit că suntem acolo cu voi, cu toți prietenii pe care i-am întâlnit dar și cu oameni pe care nu i-am cunoscut dar cu care acum am împărțit durerea... Nu pot să vă ascund faptul că după câteva săptămâni am visat că m-am întors la Colectiv, după tragedie, și am găsit un loc rece și gol, fără scenă, doar cu o lumină slabă la bar...
 
 Cu ocazia acestei reinterpretări a melodiei „Atonement” dorim să salutăm Goodbye to Gravity și pe toți frații și surorile care au trecut în neființă în acea seară, și deasemenea dorim sa trimitem o caldă îmbrățișare către toți prietenii din București și să le urăm o grabnică însănătoșire celor răniți.
 
 Fie ca acest cadou să aducă alinare inimilor voastre.
 
 The day we give in is the day we die,
 
 Wind Rose
"

Francesco Cavalieri - voce
Claudio Falconcini - chitara
Federico Meranda - clape
Daniele Visconti - tobe
Cristiano Bertocchi – bas

Contact Wind Rose:
https://www.facebook.com/windroseofficial

Contact U Rock / Universal Music Romania:
urock@umusic.ro 
www.facebook.com/uRockmusicpage
www.facebook.com/umusicro
www.umusic.ro

Goodbye to Gravity:
Youtube: www.youtube.com/goodbyetogravity, www.youtube.com/GoodbyeToGravityVEVO
Facebook: www.facebook.com/goodbyetogravity
Web: www.umusic.ro/goodbyetogravity

Sursa: Universal Music Romania



MAI MULTE DESPRE Goodbye to Gravity, Wind Rose
Posted by H., at 09:24 |  October 11, 2016  | 0 Comentarii  | 2285 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: S-a lansat primul single de pe albumul tribut Back to Life – A Tribute to Goodbye to Gravity

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri