stiri rock

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Blind Guardian

S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Blind Guardian
Sub deviza „Unu Mai ROCK”, in data de 1 mai 2011 rockerii din Romania vor sarbatori ziua celor ce muncesc printr-un festival rock! Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Nu va fi o sarbatoare in care vor defila muncitorii, asa cum cerea traditia, dar cu siguranta va fi una in care vor „defila” tinerii (si nu numai) imbracati in tinuta specifica rock-ului!

Headliner-ul evenimentului va fi cunoscuta formatie germana Blind Guardian, iar de la sarbatoare nu vor lipsi formatiile romanesti.
 
Blind Guardian a lansat in aceasta vara al 9-lea album discografic intitulat, „At the Edge of Time”, declarat de numarul din august al celebrei reviste germane Metal Hammer albumul lunii. Departe de a-si fi terminat resursele, muzicienii care compun Blind Guardian merg inainte pe drumul compozitiilor epice si complexe, ducandu-si ascultatorii intr-o calatorie presarata de elemente folclorice, religioase, mitologice si literare.

Cu ocazia lansarii noului album „At the Edge of Time” si dupa un excelent turneu american de promovare, germanii pregatesc un turneu european care vizeaza si teritoriul romanesc, astfel ca in data de 1 mai 2011 Blind Guardian isi saluta din nou fanii din Romania, intr-un concert ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti.

Pagina oficiala a evenimentului: www.promusicprod.ro/blindguardian.

Bilete:

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

87 lei - in perioada 26 noiembrie 2010 - 31 martie 2011
95 lei - in perioada : 1 aprilie - 30 aprilie 2011
110 lei - in ziua concertului (1 mai 2011). Se achizitioneaza DOAR de la intrare.
125 lei VIP - 50 bucati (sesiune de autografe + afis concert color + CD "MR-SPU" + etc.)


MAI MULTE DESPRE Blind Guardian
Posted by Dragos P., at 10:14 |  November 29, 2010  | 0 Comentarii  | 2879 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: S-au pus in vanzare biletele pentru concertul Blind Guardian

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri