stiri rock

SAMAEL: Comunicat de presa 28 noiembrie

SAMAEL: Comunicat de presa 28 noiembrie

No bullls**t press release


De fiecare data cand apare un comunicat de presa, sigur e ceva exceptional, ceva nemaivazut. Probabil de asta v-ati plictisit si voi.
Hai sa nu mai batem apa in piua si sa va spunem de ce noi credem ca acest eveniment este deosebit.

1) Samael vine in premiera in Romania, intr-un grup de 8 persoane, cu tot cu sunetist si light designer propriu si personal. In spatele lor, cei 4 membri ai trupei vor avea proiectii video ce se vor desfasura pe doua ecrane dispuse unul in continuarea celuilalt. Proiectiile sunt reluate de trupa special pentru concertul din Bucuresti, dupa ce fusesera aproape abandonate in ultimele prezente live.

2) In buna traditie Metalfan, trupele romanesti vor fi tratate exact la fel. Atat Dies Irae, cat si Avatar vor avea proiectii pe toata durata recitalului. Thanks Costin Chioreanu & Ioachim Stroe. Iarasi in bunul obicei, ai nostri vor avea timp sa se desfasoare – cam 30 minute de fiecare trupa. Proiectiile sunt o premiera pentru trupele metalice romanesti ce canta in deschiderea unei trupe straine de acest nivel.

3) Dies Irae (Bucuresti) vor canta in fata unei audiente semnificative dupa aproape 6 ani de absenta de pe marile scene romanesti. Unii dintre pionierii metalului romanesc vor incerca sa isi multumeasca vechii fani si sa recruteze unii noi intr-un recital de maxima intensitate.
Site oficial: www.diesirae.ro/
MySpace: www.myspace.com/diesiraeromania

4) Avatar, trupa extrem de apreciata in underground-ul romanesc, va prezenta in premiera in Bucuresti piese de pe viitorul album de studio. Craiovenii isi vor largi pe 2 decembrie portofoliul de trupe mari alaturi de care au cantat, Samael alaturandu-se unor nume precum Megadeth, Crematory, Rotting Christ sau Pungent Stench.
Site oficial: www.avatar-band.ro/
MySpace: www.myspace.com/avataromania

5) Nu este o premiera, dar este un lucru important: la o jumatate de ora dupa terminarea concertului, fanii vor beneficia de o sesiune de autografe cu trupa Samael. Sesiunea va dura 15 minute si va avea loc exact langa scena (la gardul care protejeaza acest spatiu). Ii invitam pe doritori sa nu paraseasca sala imediat dupa concert.

6) Iarasi nu-i o premiera, dar este un lucru de bun-simt: vom avea un stand cu produse Samael (CD-uri, tricouri, afise), Avatar (editie speciala EP-Tentacles cu sticker) si Dies Irae.

Pentru noutati si informatii suplimentare vizitati periodic pagina oficiala a evenimentului: www.samael.metalfan.ro

Biletele de 65 RON s-au pus deja in vanzare la Magazinele Diverta, Sala Palatului, Magazinul Midola (Victoria), pe Bilete.ro, BeautyOfPain.ro si samael.metalfan.ro.

Nu uitati: bilete de 65 RON se vor gasi si in ziua concertului, la intrarea marcata corespunzator.

Producatorii evenimentului: Metalfan, One Event & Sonic Engine

Parteneri: 24 FUN, MTV Magazine, City FM, Radio3Net, Nord-Est FM, Port.ro, Beauty Of Pain, Bilete.ro, Gazduire.ro, Twilight13Media, Bidepa Security, Gazeta de Sud, HMM.

 
www.metalfan.ro                                                                                    www.samael.metalfan.ro

28 noiembrie 2006



MAI MULTE DESPRE Avatar, Dies Irae, Samael
Posted by Nebelhexa, Tzugu, at 00:00 |  November 28, 2006  | 7 Comentarii  | 5206 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SAMAEL: Comunicat de presa 28 noiembrie

  • Grandomanie si prostie frumos reliefata.Samael nu au mai folosit de exemplu proiectii pentru ca a fost vb de festuri mari la care nu era loc si la concertul transmis la radio la care iar nu era loc.Nu au renuntat deloc doar ca nu a fost cazul.Second, 30 de minute pentru trupa de deschidere e ceva uzual nu o spuneti de parca voi ati inventat gaura la covrig,iar incheierea cu nu e o premiera dar este super tare ca avem tarabe e de o rara prostie.

    1. Posted by Vorphalak | 28 Noiembrie 2006 16:38
  • De ce nu le dati si partenerilor de la port.ro un comunicat gata facut si le permiteti sa scrie mizeria citata mai jos?

    "Hard Rock Hallelujah!! Pentru cei care îi aşteptau pe "fioroşii" de la SAMAEL, Metalfan ni-i aduce în Bucureşti la început de decembrie.
    Începuturile lor datează încă din 1987, când nu existau multe trupe cu o asemenea imagine şi un gen atât de heavy ca a lor. O apariţie ultra-satanică, accente pe riff-uri joase, huruite, demoni

    2. Posted by Oana G. | 28 Noiembrie 2006 16:55
  • Unii degeaba citeste daca nu pricepe un text simplu, clar, coerent cu scop informativ. Faptul ca se mentioneaza proiectiile nu-i deloc un semn de grandomanie, e doar o precizare la locul ei, pentru ca da, exista, sa ne asteptam la un show, nu la un simplu concert. Gaura la covrig nu tine de timpul alocat ci de faptul ca si trupele de deschidere vor avea proiectii, iar "de bun simt" nu este sinonim cu cu "super tare", este doar o informatie, sa stie omul sa-si ia bani daca-si doreste vr

    3. Posted by Akroma | 28 Noiembrie 2006 18:35
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri