stiri rock

SATANOCHIO anunta un nou material discografic

SATANOCHIO anunta un nou material discografic
In luna Ianuarie 2010, trupa Satanochio a reintrat in sala de repetitii, in noua formula, pentru a compune cateva piese noi.

La inceputul lunii martie, trupa a luat decizia de a inregistra piesele compuse, intr-o maniera cum putin trupe din zilele noastre mai abordeaza, si anume sa inregsitreze toti odata, live.
Mai mult decat atat, nu s-a folosit nici un alt echipament decat cel al trupei, nu au fost folosite nici metronoame sau alte modalitati de ghidaj, scopul fiind de a capta exact asa cum trupa suna in realitate, cu un sunet organic, fara efecte, triggere si alte accesorii.

Dupa mai bine de 2 ani de zvonuri cu privire la un eventual split cu trupa norvegiana The Konsortium, iata ca a venit si timpul pentru a anunta oficial detalii despre acest material. Este vorba de un split vinil de 7", pe care va figura o piesa noua Satanochio (prima inregistrata in formula noua si in maniera live prezentata mai sus) si un cover version realizat de trupa The Konsortium la piesa You That May Wither, a celebrului grup Ved Buens Ende. Materialul va reuni aceste doua trupe sub numele de Surrealists,
iar data lansarii, casa de discuri si coperta vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Trupa The Konsortium il are in componenta sa pe Teloch (Nidingr, Umoral, NunFuckRitual, ex-Orcustus, God Seed, 1349, Gorgoroth).

Sursa: Twilight13Media



MAI MULTE DESPRE Satanochio, The Konsortium
Posted by H., at 18:56 |  May 25, 2010  | 0 Comentarii  | 1802 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SATANOCHIO anunta un nou material discografic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri