stiri rock

SATANOCHIO: piesa 'Crimson Grim' disponibila online

SATANOCHIO: piesa 'Crimson Grim' disponibila online
Satanochio au facut publica piesa cu care acestia figureaza pe noul split vinil 7", intitulat A Parallel Zoetrope, realizat alaturi de trupa greceasca Aenaon si produs sub egida Floga Records si Orkestral Promenade Productions. Aceasta poate fi ascultata pe pagina de myspace a trupei, respectiv http://www.myspace.com/satanochio

De asemenea, trupa greceasca Aenaon a publicat pe myspace piesa cu care figureaza si ea pe acest material. Aceasta poate fi ascultata aici:
http://www.myspace.com/aenaonband

Desi split vinil-ul era prevazut sa apara pe data de 19 Iulie 2010, din cauza eficientei scazute a serviciilor postale romanesti, data lansarii pentru Romania va fi schimbata. Noua data pentru lansarea din Romania urmeaza sa fie facuta publica imediat de trupa si management-ul vor intra in posesia copiilor.

Legat de intarzierea cauzata de serviciile postale romane, liderul trupei, Mr.S, a declarat:
"Desi ne-am luat masuri de precautie, ca sa nu mai patim ca in decembrie 2008 cand am innebunit din cauza postei, asteptandu-ne copiile de la "From Beyond", si am convenit cu grecii sa decalam data lansarii pt 19 Iulie, avand multe zile puse in plus, doar pentru a fi safe, iata ca nici asa nu merge, iar posta romana iar ne-a "copt-o". Nici nu stiu ce e mai grav, ca se intampla chestiuni de genul asta, sau ca incepem sa ne obisnuim cu ele".

Sursa: Twilight13Media


MAI MULTE DESPRE Aenaon, Satanochio
Posted by H., at 11:42 |  July 22, 2010  | 0 Comentarii  | 2802 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SATANOCHIO: piesa 'Crimson Grim' disponibila online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri