stiri rock

Satanochio: Piesa noua + distributie noua

Satanochio: Piesa noua + distributie noua

Puteti asculta in premiera piesa Point seven Five Ounces, extrasa de pe albumul From Beyond semnat Satanochio, pe pagina de myspace a trupei.

Splitul Pandemonium (Satanochio/Benatnash) se gaseste acum si in Romania. Cd-ul este produs de casa de discuri Cytheron Productions, are un booklet de 8 pagini, 4 dedicate fiecarei trupe in parte, si este insotit de un poster format A3 bonus. Pandemonium poate fi cumparat la pretul de 30 Ron (plus taxe postale), trimitand un e-mail la adresa satanochio_band@yahoo.com, unde sa specificati numele complet si adresa. Numarul cd-urilor pentru Romania si Est-ul Europei este unul limitat.

Puteti gasi cd-uri Pandemonium si la Axa Valaha Productions, distribuitor pentru Romania al acestui material de colectie.



MAI MULTE DESPRE Satanochio
Posted by 13, at 00:00 |  May 04, 2009  | 7 Comentarii  | 1879 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Satanochio: Piesa noua + distributie noua

  • Intradevar, trupa sta bine la capitolul imagine si promovare. Cind vezi logoul, pozele, grafica recentului CD, mai ca ai vrea sa il si cumperi. Bine ca au pagina pe MySpace si poti asculta citeva piese...si...totul devine la normal si te intrebi :"cum de m-am gindit sa dau bani pe asa "muzica"? Mie nu imi place muzica lor. Numai cind ma gindesc la titlul "The Forest Of Baba-Cloanta" ma umfla risul :-)

    1. Posted by e_volk | 06 Mai 2009 10:08
  • ma scuzati...sunt chiar basiti rau...muzik,grafik und alles...
    aia cu baba cloanta...bine ca nu si-au zis bambievil sau donaldaemon ...mai baieti,mai hellilor hammerilor,v-au batut cu ,CUReaua de la ceas la fund prea mutl cind erati mici ? pai ?

    2. Posted by defender | 07 Mai 2009 13:20
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri