stiri rock

Satarial, cea mai controversată formaţie de black metal din Rusia, în concert la Bucureşti

Satarial, cea mai controversată formaţie de black metal din Rusia, în concert la Bucureşti
 Sâmbătă, 26 mai 2018, Satarial ajunge pentru prima oară în România! Este o trupă legendară în Rusia, atât pentru ceea ce a creat în cei aproape 30 de ani de activitate, dar şi pentru controversele din jurul acesteia. Formaţia are o istorie spectaculoasă. Primele concerte au fost susţinute în biserici abandonate, liderul trupei a fost trimis la azilul de nebuni pentru doi ani, acestea întâmplându-se printre acuzaţii nefondate de terorism, incendieri de biserici şi profanări de morminte. 
 
Din cauza amestecului de pagan, folk şi black metal, trupa Satarial a fost dată ca exemplu negativ de multe ori la Televiziunea Naţională din Rusia. Biserica Ortodoxă moscovită îi urmăreşte activitatea şi trimite poliţia să îi oprească de fiecare dată concertele. CD-urile celor de la Satarial sunt refuzate de magazinele de muzică. Sunt cenzuraţi sub toate formele în Rusia, însă live, au toate ingredientele necesare pentru un spectacol total: magie, misticism, sau provocări erotice. 
 
 
Concertul Satarial va avea loc în Club Fabrica (strada 11 Iunie, numărul 50, sector 4) din Bucureşti, pe 26 mai, accesul publicul începând de la ora 19:00. Preţul unui bilet este 30 de lei, iar toate biletele vor putea fi achiziţionate doar în seara concertului, la intrarea în club. Trupele care vor deschide acest concert vor fi anunţate în curând.
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Ca de obicei, va exista un stand cu CD-uri şi tricouri la concert.
 
Acesta este un concert non-profit sub titlul Metal Under Moonlight (ediţia a 73-a), iar toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului şi pentru plata cheltuielilor de deplasare a formaţiei Satarial.
 
 
Sursa: Titus Constantinescu
 


MAI MULTE DESPRE SATARIAL
Posted by Gina S., at 18:27 |  January 24, 2018  | 0 Comentarii  | 2480 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Satarial, cea mai controversată formaţie de black metal din Rusia, în concert la Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri