stiri rock

Scandal – aniversare 20 de ani de punk rock, pe 2 iunie 2018 în Bucuresti, la Quantic

Scandal – aniversare 20 de ani de punk rock, pe 2 iunie 2018 în Bucuresti, la Quantic
 Scandal este, alături de Zob, probabil cea mai reprezentativă trupă punk rock românească încă activă. Dupa ce trupa s-a mutat în Londra şi a lansat un album excelent, extrem de bine primit de media şi de public, a venit vremea să se întoarcă acasă şi să aniverseze alături de prieteni cei douăzeci de ani petrecuţi în slujba muzicii de protest. 
 
 
Nemuritorul imn punk anti-miliţie, „Patrula" se va auzi din nou la Bucureşti, alături de piesele de pe noul album „On a Roll". Va fi o adunare între şi pentru prieteni vechi şi noi, fiindcă nimeni nu este ilegal, toată lumea e binevenită, oameni care îi cunosc pe „scandalagii” sau care vor să îi cunoască acum. O aniversare de 20 de ani e ca o viaţă de om, cu bune şi cu rele, şi ne dorim să ne aducem aminte despre cum era, cum e şi cum va fi împreună! Pe 2 iunie, adunarea se dă la Quantic cu începere de la 19:30, pentru că „E vreme, vreme de Scandal!”
 
Evenimentul aniversar este un concert exclusiv, cei patru „scandalagii” vor veni direct din Londra pentru aniversare. Alături de ei vor evolua alte două trupe ce vor fi anunţate în viitorul apropiat. Ne dorim ca evenimentul să continue până dimineaţă cu şpriţ, bere şi voie bună pe ritmuri nebune de punk rock, oi! şi ska. Mai multe detalii, în curând!
 
Biletele vor fi disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro. Primele 50 de bilete vor avea preţul special de 30 de lei, ulterior preţul biletelor va fi de 40 de lei până pe data de 31 mai, urmând ca la intrare, în ziua concertului, biletele să coste 50 de lei.
 
Sursa: Axa Valaha Productions


MAI MULTE DESPRE Scandal
Posted by Gina S., at 18:20 |  March 06, 2018  | 0 Comentarii  | 1980 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Scandal – aniversare 20 de ani de punk rock, pe 2 iunie 2018 în Bucuresti, la Quantic

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri