stiri rock

Seara Karaoke AC/DC in Fire Club

Seara Karaoke AC/DC in Fire Club
Te tine sa canti AC/DC live?

Le-ai ascultat toate albumele, stii versurile pieselor mai bine decat ei, iar vecinii tai s-au saturat de concertele din dus? Acum ai ocazia sa arati live ca te tin corzile vocale si ca cel mai bine te simti pe scena.
D&D East Entertainment si Metropotam au pus la cale pentru fanii AC/DC o seara de karaoke in club Fire, scurt antrenament inainte de concertul de la Bucuresti de pe 16 mai.

Daca vrei sa participi noteaza-ti in calendar data de 24 aprilie si nu uita sa te inscrii in concurs pe www.metropotam.ro.

Prestatia participantilor va fi jurizata de catre un juriu de specialitate, care va da note de la 1 la 10 pentru prestatia fiecarui participant, notele se vor aduna si se va face media. In cazul egalitatii la puncte, publicul va decide departajarea participantilor.

Pe langa prestigiul castigat, cei care vor convinge si juriul si publicul de abilitatile lor vocale si scenice vor pleca acasa cu unul dintre cele 3 premii puse in concurs:

Premiul I: bilet la concertul ACDC + DVD + afis
Premiul II: bilet la concertul ACDC + CD + afis
Premiul III: CD + afis

Loc: Fire
Cand: 24 aprilie
Intrarea la eveniment este libera pentru toti cei dornici sa participe.


Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

Va reamintim ca in acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la pretul de 477 lei si Normal Circle, la pretul de 148,4 lei, care se vand intr-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle si biletele la pret promotional sunt SOLD OUT.
 
Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro

Sursa: D&D East EntertainmentMAI MULTE DESPRE AC/DC
Posted by Dragos P., at 23:53 |  March 30, 2010  | 0 Comentarii  | 2045 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Seara Karaoke AC/DC in Fire Club

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri