stiri rock

Seara Karaoke AC/DC in Fire Club, cu un juriu pe masura

Seara Karaoke AC/DC in Fire Club, cu un juriu pe masura
Sambata, 24 aprilie, ai ocazia sa le arati tuturor ca te tine sa canti AC/DC live la seara de karaoke organizata de Metropotam si D&D East Entertainment, in club Fire.
Prestatia participantilor va fi jurizata de catre Lenti Chiriac, Alex Revenco, Constantin Sandu (Nexus) si un reprezentant Metropotam.ro
Juriul va nota cu note de la 1 la 10 prestatia fiecarui participant, notele se vor aduna si se va face media. Cele mai bun interpretari vor fi premiate cu bilete la concertul AC/DC care va avea loc la Bucuresti pe 20 mai, alaturi de  DVD-uri, CD-uri si afise ale celebrei trupe.
Daca nu te-ai inscris inca pe lista participantilor la Karaoke de pe metropotam.ro, mai poti face acest lucru pana pe 23 aprilie aici. http://metropotam.ro/La-zi/2010/03/art6753523672-Got-balls-Concurs-de-karaoke-cu-premii-in-bilete-la-concertul-AC-DC/
Pe langa prestigiul castigat, cei care vor convinge si juriul si publicul de abilitatile lor vocale si scenice vor pleca acasa cu unul dintre cele 3 premii puse in concurs:

Premiul I: bilet la concertul ACDC + DVD + afis
Premiul II: bilet la concertul ACDC + CD + afis
Premiul III: CD + afis

Loc: Fire
Cand: 24 aprilie
Intrarea la eveniment este libera.


Cel mai asteptat eveniment al anului, concertul celor de la AC/DC este programat in data de 16 mai, in Piata Constitutiei din Bucuresti, incepand cu ora 18.00. Australienii vor ajunge in Romania in cadrul Black Ice Tour, care promoveaza ultimul album semnat AC/DC.

Va reamintim ca in acest moment mai sunt disponibile bilete la categoriile VIP, la pretul de 477 lei si Normal Circle, la pretul de 148,4 lei, care se vand intr-un ritm foarte rapid. Categoriile Golden Circle si biletele la pret promotional sunt SOLD OUT.
 
Biletele la concertul AC/DC se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro, la urmatoarele puncte de vanzare: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara de pe www.eventim.ro


AC/DC in Romania este un eveniment prezentat de East European Concert si Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.
MAI MULTE DESPRE AC/DC
Posted by Dragos P., at 12:52 |  April 22, 2010  | 0 Comentarii  | 3287 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Seara Karaoke AC/DC in Fire Club, cu un juriu pe masura

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri