stiri rock

Serban-Ionut Georgescu (WHITE WALLS) vorbeste despre piesa 'Death & Taxes' a celor de la CAP DE CRANIU

Serban-Ionut Georgescu (WHITE WALLS) vorbeste despre piesa 'Death & Taxes' a celor de la CAP DE CRANIU

Serban-Ionut Georgescu, basistul grupului constantean White Walls, a vorbit despre noua piesa a grupului bucurestean Cap De Craniu - Death & Taxes:

"Uite încă o trupă din România care se încăpățânează să nu sune "a România". M-am bucurat foarte mult când am ascultat Death & Taxes. O piesă reușită, care pe locuri îmi aduce aminte de cei de la The Red Chord, o formație care îmi place enorm. Versuri scrise cu cap (și mai ales, cu mesaj), o referință la Shakespeare - cum să nu-mi placă?"

Piesa Death & Taxes poate fi ascultata si downloadata gratuit prin intermediul paginii oficiale de Bandcamp a trupei. Aceasta va figura pe discul I'll Kill If I Live ce este prevazut a fi lansat in luna noiembrie a acestui an prin intermediul Metalfan Records Division. Versurile piesei pot fi cititi aici.

White Walls au inceput in data de 23 septembrie turneul Mad Man Circus European Tour 2011 ce va include 15 concerte in orase din Romania, Polonia, Germania, Olanda, Austria si Ungaria. In acest turneu constantenii vor canta alaturi de trupe precum Pain of Salvation, Symphony X, Mekong Delta si In Mourning.

Albumul lor de debut, Mad Man Circus, ce va fi promovat in turneu, a aparut in Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenţă Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor.



MAI MULTE DESPRE Cap De Craniu, White Walls
Posted by H., at 09:30 |  September 23, 2011  | 1 Comentarii  | 4094 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Serban-Ionut Georgescu (WHITE WALLS) vorbeste despre piesa 'Death & Taxes' a celor de la CAP DE CRANIU

  • De fapt Serban trebuia sa zica "Versuri scrise cu cap (și mai ales, cu craniu)". Oricum, si mie imi place mult piesa, asa ca astept cu nerabdare aparitia lui I'll Kill If I Live.

    1. Posted by Fantotzii | 23 Septembrie 2011 09:59
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri