stiri rock

Serban-Ionut Gerogescu (WHITE WALLS) ofera lectii de chitara bas

Serban-Ionut Gerogescu (WHITE WALLS) ofera lectii de chitara bas
Serban-Ionut Gerogescu, basistul grupului constantean White Walls ofera lectii de chitara bas in Constanta si Bucuresti. Doritorii il pot contacta pe Serban la numarul de telefon 0744/247.880, la adresa de e-mail serban@whitewalls.ro sau pe pagina oficiala de Facebook.

White Walls au concertat alaturi de trupe precum Deftones, Blind Guardian, Pain of Salvation, Mekong Delta, Symphony X si In Mourning.

Albumul lor de debut, Mad Man Circus, a aparut in Octombrie 2010 la netlabelul Asiluum.com ca download gratuit (sub licenta Creative Commons) si a fost foarte bine primit de critici si de publicul larg, primind recenzii favorabile si din afara granitelor. Mai jos puteti viziona videoclipul piesei Friends for a While ce figureaza pe acest album:

 

White Walls vor concerta in Bucuresti in data de 10 decembrie 2011 in compania trupelor Breathelast si Flesh Rodeo, evenimentul urmand a avea loc in clubul Fabrica.

Pentru mai multe detalii privind activitatea celor de la White Walls, puteti accesa pagina oficiala de Facebook a trupei.


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by H., at 12:35 |  November 24, 2011  | 1 Comentarii  | 3849 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Serban-Ionut Gerogescu (WHITE WALLS) ofera lectii de chitara bas

  • Cine nu este convins de talentul (se pare nativ) a lui Serban, sa dea o fuga in Fabrica, pe 10 decembrie, si sa se convinga despre ce este vorba.

    1. Posted by Fantotzii | 28 Noiembrie 2011 09:51
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri