stiri rock

SHADOWSAIL in deschidere la Quo Vadis Cluj

SHADOWSAIL in deschidere la Quo Vadis Cluj

Dupa cum deja se cunoaste in data de 7 aprilie 2009 canadienii de la Quo Vadis vor sustine un recital in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca avandu-i invitati pe cei de la Psych Symphony.
O noua formatie confirmata pentru acest concert sunt clujenii de la Shadowsail
Shadowsail se numara printre formatiile de elita ale undergroundului clujean, formatia fiind prezenta la cele mai importante evenimente atat din Cluj- Napoca cat si in tara. Printre ultimele reusite se numara si clasarea pe locul 3 la Concursul Maximum Rock - Suport Pentru Underground ( noiembrie 2008), unde publicul a avut o contributie importanta daca tinem cont ca acestia au putut vota alaturi de juriu.

"Formatia Shadowsail este onorata sa ia parte la acest eveniment, alaturi de o trupa cu greutate din rockul international. Ne bucuram ca am fost invitati sa prestam pe aceeasi scena cu Quo Vadis si sa ne intalnim din nou cu Psycho Symphony, alaturi de care am mai cantat la Maximum Rock Festival. Pe aceasta cale dorim sa multumim organizatorilor pentru increderea acordata si speram la un show pe cinste!" - Cristian Cristea / Shadowsail

Alte amanunte gasiti la: http://www.promusicprod.ro/quovadisMAI MULTE DESPRE Psycho Symphony, Quo Vadis, Shadowsail
Posted by at 00:00 |  February 11, 2009  | 0 Comentarii  | 2233 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SHADOWSAIL in deschidere la Quo Vadis Cluj

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri