stiri rock

SICULICIDIUM: 10 ani de activitate

SICULICIDIUM: 10 ani de activitate
Grupul transilvanean Siculicidium a aniversat 10 ani de activitate in data de 7 ianuarie 2013. Formatia a luat nastere in anul 2003, iar in luna februarie a aceluiasi an a lansat demo-ul Transylvanian Resistance. Doi animai tarziu, in data de 1 martie 2005, Siculicidium lanseaza alaturi de grupul maghiar Funebre split-ul Splitorment. Un an mai tarziu, in luna iulie, apare pe piata prin intermediul casei de discuri Hét Vezér Haragja din Ungaria EP-ul Lélekösvény. Dupa o pauza de trei ani, Siculicidium revine cu un nou material. In data de 7 ianuarie 2009 trupa lanseaza primul album de studio: Utolsó vágta az Univerzumban, in traducere Ultimul galop prin univers. Pastrand acelasi aer misterios, dar si aceasi pasiune pentru underground-ul metalic, Siculicidium revine in anul 2012 cu doua noi materiale. EP-ul A rothadó virágok színüket vesztik ce a fost lansat in data de 15 martie 2012 si EP-ul Keringők lansat in data de 25 decembrie 2012.

Componenta formatiei este urmatoarea:

Pestifer - chitara, bas
Lugosi Béla - voce

Khrul, cunoscut pentru activitatea desfasurata sub numele Funebre, dar si alaturi de Shadowthrone si multe alte trupe de gen din Ungaria, este invitat permanent al grupului, ocupand pozitia de tobosar.

Pentru mai multe detalii privind activitatea trupei, puteti accesa pagina oficiala de Facebook a trupei, dar si site-ul oficial. Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Holnap majd felgyújtom az erdőt ce figureaza pe discul A rothadó virágok színüket vesztik:

 



MAI MULTE DESPRE Siculicidium
Posted by H., at 00:15 |  January 23, 2013  | 0 Comentarii  | 2153 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SICULICIDIUM: 10 ani de activitate

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri