stiri rock

SICULICIDIUM lucrează la un nou album de studio

SICULICIDIUM lucrează la un nou album de studio
Grupul transilvănean Siculicidium lucrează în prezent la cel de-al treilea album de studio. Formația a anunțat prin intermediul paginii oficiale de Facebook următoarele:
 
 "Șase noi piese Siculicidium sunt scrise și înregistrate în varianta demo în acest moment. Vor veni mai multe. Mare parte din ele vor reprezenta stâlpul pentru cel de al treilea album de studio care va fi unul conceptual.
 
 Noile melodii sunt directe, necruțătoare, dinamice și sinistre. Ne-am aventurat in abis. Sunt și cele mai bune piese scrise pană acum de noi.
"
 
 În data de 21 noiembrie 2016, casa de discuri Sun & Moon Records a editiat EP-ul Land Beyond the Forest, cel mai recent material semnat Siculicidium. EP-ul poate fi ascultat integral mai jos:
 
 

 Membrii grupului Siculicidium, Béla Lugosi (voce) și Pestifer (chitară, bas) au oferit un interviu pentru Metalfan.ro în această luna în care ne-au oferit mai multe detalii despre activitatea lor.
 
 Cel mai recent album de studio semnat Siculicidium poartă numele Hosszú út az örökkévalóságba și a fost lansat în data de 26 noiembrie 2013.


MAI MULTE DESPRE Siculicidium
Posted by H., at 10:34 |  May 31, 2017  | 0 Comentarii  | 1814 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SICULICIDIUM lucrează la un nou album de studio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri