stiri rock

SINCARNATE a lansat videoclipul piesei 'Curriculum Mortis'

SINCARNATE a lansat videoclipul piesei 'Curriculum Mortis'
Grupul bucureștean Sincarnate a emis următorul comunicat:

"A venit și momentul ultimelor detalii legate de noul album SincarnateIn Nomine Homini, ce urmează să apară pe 1 aprilie sub egida Hatework / Asociația Culturală Manifest, și care va fi lansat sâmbătă in clubul Fabrica, în cadrul concertului organizat de către Romanian Thrash Metal Club, cu Sincarnate, Root, Dead Void și Cardinal.

Pentru a sărbători lansarea, un prim lyric-video realizat de către Dawning Media TV a fost făcut recent public pentru a treia piesă de pe album, intitulată “Curriculum Mortis”. Dorim să îi mulțumim cu această ocazie lui Irinel Cîrlan, care a inregistrat corurile pentru In Nomine Homini la studioul Consonance, din Timisoara, lui Edmond Karban si Cristian Popescu, care s-au ocupat alături de Andrei Jumugă de producție, mix și master, tuturor oamenilor din presă ce au susținut noul album și mai ales fanilor care au rămas alături de noi de-a lungul anilor.

 

Noul album va fi disponibil atât sub forma unui digipak 6-fold, cu un booklet de 16 pagini, cât și a unui digipak extins, ce beneficiază de două bonus track-uri și de prezentare grafică distinctă.  Cea de-a doua variantă va putea fi achiziționată și sub forma unui box-set special pentru colecționari în ediție limitată. Box-set-ul este lucrat manual individual, de meșteșugari tâmplari și artizani ai fierului forjat, și conține mai multe elemente coerente conceptului propus de Sincarnate prin acest album. Odată cu lansarea albumului va fi disponibilă la standul oficial al trupei și o serie limitată de merchandise specific.

Ulterior lansării, albumul SincarnateIn Nomine Homini va fi distribuit în format digipak, în ambele variante, la standurile distribuitorilor, sau online pe siturile acestora sau în rețeaua proprie de parteneri: 

- Bestial Records și LetsRock, http://www.letsrock.ro, http://www.bestial.ro/
- Niche Records https://www.nicherecords.ro/, http://www.emag.ro/
- Loudrage Music http://loudragemusic.com/

Pentru distribuție, volume mai mari, pachete speciale sau alte situații specifice, se poate trimite email la  acmanifest@gmail.com sau info@hatework.ro

în format digital – pe majoritatea platformelor dedicate, prin intermediul Universal Music:
iTunes, Apple Music, Deezer, Zonga, Tidal, Spotify, Google Play, Google Play Music, etc.

Va așteptăm la concert!
"

Sursa: Giani Stănescu


MAI MULTE DESPRE Sincarnate
Posted by H., at 15:36 |  March 30, 2017  | 0 Comentarii  | 4030 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SINCARNATE a lansat videoclipul piesei 'Curriculum Mortis'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri