stiri rock

SLAYER: veteranii thrash metalului au aprins Bucurestiul!

SLAYER: veteranii thrash metalului au aprins Bucurestiul!
Arenele Romane au gazduit luni seara unul dintre cele mai asteptate show-uri de thrash metal din Romania, un concert memorabil in care trupa Slayer si-a delectat cei aproximativ 5000 de fani prezenti cu cele mai cunoscute piese ale lor. Prezentat de Ciuc Premium, concertul de la Bucuresti a fost cel de-al doilea eveniment de „incalzire” pentru editia din acest an a festivalului B’ESTFEST Summer Camp ce se va desfasura in perioada 6-8 iulie.

Seara a inceput in jurul orei 19:00 cu show-ul celor de la Avatar, urmat la ora 20:00 de prestatia trupei H8. Tom Arya, Kerry King, Dave Lombardo au urcat pe scena putin dupa ora 21:00 in strigatele frenetice ale fanilor, fiind acompaniati de Gary Holt, chitaristul trupei Exodus. Scena Arenelor a devenit un adevarat altar al rock-ului, World Painted Blood fiind single-ul cu care Slayer si-a inceput concertul. Publicul a fost in delir, scandand numele trupei alaturi de care a cantat la unison fiecare vers al pieselor ce au urmat: Psychopathy Red, War Ensamble, Die by the Sword, Chemical Warfare, Hate Worldwide, Mandatory Suicide, Altar of Sacrifice, Jesus Saves, Post Mortem, Spirit in Black, Dead Skin Mask si Angel of Death. Dupa aproape o ora si jumatate de rock pur, show-ul Slayer s-a apropiat de final, dar nu inainte ca trupa sa ofere publicului si doua dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul sau: South of Heaven si Raining Blood.

Dupa concertul din Bucuresti, membrii Slayer s-au aratat foarte incantati de experienta lor in Romania si au declarat ca sunt dispusi sa revina oricand, pentru ca „publicul roman este pur si simplu fantastic!”. Slayer isi continua turneul prin Europa pana pe 22 iunie, dupa care se va reintoarce in Statele Unite pentru o noua serie de concerte.

Sursa: Emagic


MAI MULTE DESPRE Avatar, H 8, Slayer
Posted by H., at 15:30 |  June 05, 2012  | 0 Comentarii  | 3688 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SLAYER: veteranii thrash metalului au aprins Bucurestiul!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri