stiri rock

SPIRITUAL RAVISHMENT: album de debut in 2010 prin Axa Valaha Productions

SPIRITUAL RAVISHMENT: album de debut in 2010 prin Axa Valaha Productions
Trupa Spiritual Ravishment anunta lansarea primului album oficial din cariera prin intermediul casei de discuri autohtone Axa Valaha Productions. Dupa mai multe materiale demo, unanim apreciate de presa underground de profil, Spiritual Ravishment face primul pas decisiv in underground prin incheierea unei intelegeri cu unul dintre cele mai serioase si influente labeluri underground din Romania pentru productia, editarea, promovarea si distributia primului album oficial. Intitulat Children of the Atom, albumul contine 10 piese, bazate pe un suport conceputal inedit in Romania, si anume realitatile ulterioare unei catastrofe post-nucleare din punct de vedere social, economic, politic sau spiritual. In acest moment trupa oradeana, in componenta Sebastian Stancu (voce), Andrei Bejusca (chitara), Lorand Deme (bass) si Ali Said (tobe / percutie), se afla in Knuarr Studio din Debrecen, Ungaria pentru a finaliza inregistrarea partilor de baterie de care se ocupa bateristul sirian Ali Said, unul dintre putinii drummeri din Romania care combina in mod magistral blast-beatul cu partituri foarte tehnice, un scurt studio report fiind deja disponibil mai jos:
 
 
 
Albumul Children of the Atom este prevazut sa apara la inceputul lunii octombrie a acestui an in format CD, fiind precedat de un single lansat in luna septembrie, single ce va fi insotit si de un videoclip. Albumul de debut al trupei oradene va fi promovat in cadrul unui turneu national de cincisprezece concerte in luna octombrie, de asemenea mai multe concerte vor fi confirmate in cel mai scurt timp in Ungaria si Republica Moldova pentru ultima parte a acestui an, urmand ca turneul european de promovare sa aiba loc la inceputul anului 2011.

Variante rough demo ale mai multor piese de pe viitorul album pot fi ascultate pe pagina oficiala de myspace a trupei: http://www.myspace.com/spiritualravishment

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Spiritual Ravishment
Posted by H., at 09:31 |  June 17, 2010  | 0 Comentarii  | 3010 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SPIRITUAL RAVISHMENT: album de debut in 2010 prin Axa Valaha Productions

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri