stiri rock

SPIRITUAL RAVISHMENT confirmati pentru Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca

SPIRITUAL RAVISHMENT confirmati pentru Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca
Spiritual Ravishment este cel mai nou nume confirmat pentru Transylvanian Owl Festival, eveniment ce va avea loc in data de 8 februarie in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem si cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) revine pe scena din Cluj-Napoca pentru a prezenta atat piese de pe debutul intitulat Children Of The Atom - unul din cele mai apreciate lansari discografice autohtone ale anului 2010 - precum si compozitii extrase de pe viitorul material discografic.

Avand in palmares concerte alaturi de Misery Index, Decapitated, Lividity, Hate sau God Dethroned precum si aparitii in afara tarii, Spiritual Ravishment este un nume ce nu are cum sa dezamageasca.
In urma succesului inregistrat de conceptul Mighty Owl Festival la Bucuresti, Mighty Owl Productions debuteaza si in Transilvania de aceasta data cu Transylvanian Owl Fest.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 februarie in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Scopul festivalului este de a consolida o traditie locala si in acelasi timp de a oferi publicului roman concerte in premiera cu formatii consacrate din zona metalului, cu preponderenta nume din zona death metal, hardcore sau thrash.

Prima editie a festivalului se va bucura de prezenta:

ORIGIN (S.U.A.) - death metal
PSYCROPTIC (AUSTRALIA) - death metal
LENG TCH'E (Belgia) - death/grind
ITE MISSA EST (Franta) - deathcore
SPIRITUAL RAVISHMENT (ROMANIA) - death/grind
TARG3T (Romania) - metal/hardcore

BILETELE pentru acest eveniment vor avea pretul unic de 50 Ron si se vor putea gasi doar prin sistem de rezervare. Pentru a rezerva bilete trimiteti un mail la mightyowlprod@gmail.com impreuna cu numele, orasul si numarul de bilete dorite.

Toate biletele se vor ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Numarul biletelor este limitat la 300 de bucati!

Sursa: Mighty Owl Productions

MAI MULTE DESPRE Spiritual Ravishment
Posted by Dragos P., at 15:03 |  January 17, 2012  | 0 Comentarii  | 2614 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SPIRITUAL RAVISHMENT confirmati pentru Transylvanian Owl Fest la Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri