stiri rock

Steelborn – album gratuit pentru cumparatorii de bilete VIP

Steelborn – album gratuit pentru cumparatorii de bilete VIP


Concertul din 22 martie, ce marcheaza lansarea primului album Steelborn, va fi un eveniment memorabil pentru toti cei ce vor ajunge in Juke Box Venue. Pe langa doua ore de muzica live, show-ul va fi presarat cu momente speciale şi va fi urmat de un after-party cu multe surprize.


Solista Aura Pohoata declara: “Albumul “Trup de apa” inseamna materializarea a peste jumatate de an de munca. Este manifestarea muzicala cu care ne identificam in acest moment şi care speram, ca peste timp, sa ramana o prima piatra de hotar in destinul nostru artistic.” Iar chitaristul Mihai Danciulescu, cel care a definitivat soundul productiei completeaza: “am dat pieselor o sonoritatea moderna, mai apropiata de rockul alternativ

“Trup de apa” cuprinde 13 piese, ce vor fi cantate integral in seara de 22 martie, in club Juke Box Venue. In fiecare zi ramasa pana la aceasta data cate o piesa de pe album poate fi ascultata pe www.steelborn.ro. Iar cei prezenti la eveniment vor primi albumul in seara lansarii, deoarece acesta va fi inclus in pretul biletului.


Formatia Steelborn activeaza din 2010, in componenta Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass şi Catalin Gurau – tobe.

In 2011 trupa a caştigat competitia “Wanted Demo or Live,” dobandind astfel dreptul de a evolua in fata a 55.000 de oameni, chiar inainte ca Jon Bon Jovi sa urce pe scena.

Palmaresul trupei include inca doua materiale discografice, EP-urile: “Intr-un vis” şi “Un nou inceput”.




MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Ruxia Sandru, at 17:07 |  March 15, 2012  | 0 Comentarii  | 2640 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Steelborn – album gratuit pentru cumparatorii de bilete VIP

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri