stiri rock

STEVE VAI: video event

STEVE VAI: video event

Va asteptam joi, 5 noiembrie in Caf? Verona (Str. Pictor Arthur Verona Nr 15), incepand cu ora 19:00 sa urmariti in exclusivitate imagini de pe cel mai nou DVD al artistului, Where The Wild Things Are.

Si asta nu e tot, acolo va asteapta o serie de invitati speciali gata sa ne spuna lucruri inedite despre Steve Vai si cel mai nou material al sau. Astfel, veti putea sta de vorba cu personalitati ca Alex Revenco (Jurnalul National), Berti Barbera (muzician, comentator muzica) si Doru Ionescu (realizator emisiuni la TVR) despre unul dintre cei mai
mari chitaristi din lume.

De asemena, chitaristul Cristi Gram (unul dintre cei mai valorosi chitaristi romani) va sustine un mini recital pe aceeasi chitara ca a lui Steve Vai, Ibanez JEM 77 VBK.

Cel mai nou material discografic contine o colectie impresionanta a unora dintre cele mai cunoscute piese ale artistului inregistrate din concertul de la State Theatre (Minneapolis) al turneului Sound Theories.

Were the Wild Things Are este disponibil in magazine in format CD, DVD si Blue Ray; un produs distribuit in Romania exclusiv de A&A Records/Warner Music Licensee.

In ziua evenimentului, Where the Wild Things Are precum si toate titlurile Steve Vai, pot fi achizionate chiar de la fata locului cu o reducere de 10%.

Sursa: A&A Records



MAI MULTE DESPRE Steve Vai
Posted by Klawz, at 00:00 |  October 30, 2009  | 0 Comentarii  | 1749 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: STEVE VAI: video event

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri