stiri rock

Stillborn devine STEELBORN si lanseaza primul album pe 22 martie

Stillborn devine STEELBORN si lanseaza primul album pe 22 martie
Trupa care a deschis concertul BON JOVI de la Bucuresti deschide acum un nou capitol in existenta sa. La vremuri noi, nume nou! Asa s-a gandit gasca nebuna de la Stillborn, care se apropie cu pasi repezi de lansarea celui dintai album. Cum cheia succesului e evolutia, vechea titulatura trece printr-o transformare, tocmai pentru a marca aceasta etapa din viata formatiei.

Dar, fiindca artistii isi pastreaza identitatea sonora, proaspatul nume de cod suna la fel, iar schimbarea tine doar de ortografiere. Pe scurt, Stillborn devine STEELBORN. De ce o asemenea alegere? Simplu: asa cum arata si aceasta titulatura, Aura si cei patru colegi ai sai sunt precum otelul - duri, dar maleabili, nu-si pierd din forta odata cu trecerea timpului; in plus, rezista la socurile unei industrii de multe ori artificiale ori tributara comercialului.

In ceea ce priveste LP-ul de debut, veti recunoaste in el stilul deja consacrat al trupei, dar intr-o varianta mai elaborata si mai rafinata. Concertul de lansare, programat pentru 22 martie, va aduce cu sine un show plin de surprize.

Totusi, cum pana atunci mai este o luna, asteptati-va la surprize si mai devreme de-atat: saptamana viitoare, STEELBORN va anunta primul pas important sub noul sau nume.

Trupa STEELBORN ii are in componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bass si Catalin Gurau – tobe.


SursaȘ Steelborn


MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Dragos P., at 16:47 |  February 15, 2012  | 1 Comentarii  | 1548 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Stillborn devine STEELBORN si lanseaza primul album pe 22 martie

  • Acum vor fi ascultati si de fanii Manowar sau Hammerfall... cel putin vor fi curiosi. E si asta o strategie :)

    1. Posted by Fantotzii | 16 Februarie 2012 14:04
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri