stiri rock

STILLBORN lanseaza site-ul oficial si o noua piesa

STILLBORN lanseaza site-ul oficial si o noua piesa
Miercuri, 3 noiembrie 2010, formatia Stillborn lanseaza online o noua piesa, intitulata Vreau sa cred, ce se va regasi pe cel de-al doilea EP al trupei, intitulat Într-un vis. Melodia se poate asculta si descarca de pe site-ul oficial al trupei www.stillbornband.ro la sectiunea DISCOGRAFIE. Materialul discografic va fi lansat integral în luna decembrie a acestui an. EP-ul cuprinde trei piese, care vor fi lansate la un interval de doua saptamani.

Doua variante live ale piesei Vreau sa cred se pot asculta atat pe Metalhead TV, cat si pe paginile oficiale ale trupei de pe Youtube si Facebook.

Cu aceasta ocazie, anuntam oficial si lansarea noului site al formatiei: www.stillbornband.ro, unde puteti gasi toate informatiile necesare despre trupa, concerte si, de asemenea, fotografii.

În luna iulie 2010, Stillborn a lansat primul EP, intitulat Un nou început, primit foarte bine atat de public, cat si de presa de specialitate, material discografic ce poate fi ascultat si descarcat gratuit de pe site-ul oficial.

Stillborn sunt castigatorii marelui premiu al concursului „Maximum Rock – Suport pentru Underground 2010“.

Formatia Stillborn îi are în componenta pe Aura Pohoata – voce, Mihai Danciulescu – chitara, Alex Botezatu – chitara, Robert Munean – bas si Catalin Gurau – tobe.Sursa: Stillborn


MAI MULTE DESPRE Steelborn
Posted by Klawz, at 09:46 |  November 04, 2010  | 0 Comentarii  | 1256 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: STILLBORN lanseaza site-ul oficial si o noua piesa

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri