stiri rock

SUBSCRIBE cântă alături de Nightwish si Pain la Sibiu

SUBSCRIBE cântă alături de Nightwish si Pain la Sibiu

În 18 iulie 2009 vor concerta pe scena din Piata Mare trupele: Subscribe, Pain si Nightwish.

Muzică traditională maghiară combinată cu rock modern? Raspunsul este Subscribe! Stilul hardcore predomină în muzica trupei, dar influentele din folk, jazz, reggae, metal si funk au pozitionat formatia Subscribe în topurile ascultătorilor din Ungaria si România. Cel mai recent videoclip al trupei “The weight of oneness” a fost cel mai difuzat clip la MTV Ungaria si a ocupat locul întâi în MTV Rock Chart din martie 2008.

Biletele, în valoare de 110 RON pe zi şi 180 RON pentru abonamente sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta şi Germanos, precum şi online, pe www.ticketpoint.ro, eventim.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro şi www.myticket.ro.

Subscribe va cânta la ARTmania, la Sziget si pe alte scene însumând 30 de concerte până la sfârsitul lunii august. Trupa a concertat pe scenele marilor festivaluri din Ungaria (Sziget, Volt, Wanted, Efott, Balatone, Sportsziget, etc.). În 2004 au
lansat “Sanity Has Left The Builiding”, un album cu 12 piese de impecabile, iar evenimentul de lansare s-a incheiat cu o mare petrecere în cel mai popular club de alternativ din Budapesta, Kultiplex. Trupa este binecunoscută si respectată în underground-ul unguresc.

Numită iniţial THC, Subcribe a fost înființată în 1999 de: Máté Tilk [voce], Attila Horváth [chitară], Tamás Reich [chitară], Miklós Anga-Kis [bas] and Attila Rékasi [tobe]. Trupa se numește Subscribe de când Bálint Csongor [voce] s-a alăturat în 2000. În 2007 au început înregistrările pentru cel de-al doilea album "Suck Progress to Moon", lansat în noiembrie (album și DVD live). Albumul a câStigat în ianuarie 2008 premiul “Fonogram” (cel mai mare premiu muzical din Ungaria) si a fost declarat “The Modern Rock Album of the year”. Au câstigat de asemenea premiul pentru cel mai bun sunet de studio la Hungarian Metal Awards. În 2009, trupa a sărbătorit 10 ani de la înfiinţare întro mare sală de concerte din Budapesta: Petofi Csarnok.

Artiştii principali prezenţi la cea de-a patra ediţie sunt: Nightwish, Opeth, My Dying Bride, Pain şi Tristania.
ARTmania Festival este un proiect cultural (co-)finantat de Consiliul Local Sibiu prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu ai de Consiliul Judetean Sibiu.

Parteneri Media: Antena 1, Radio ZU, Jurnalul National, Hotnews.ro, Revista Sunete, Chip, Level, Autoexpert, Oops Media, Oblique TV, Monopoly Media, Zoom Tv, Popcorn, Tribuna, Monitorul de Sibiu, Sibiu Standard, 24-FUN, Apropo.ro, Port.ro, Metropotam.ro, Metalhead.ro, Muzicabuna.ro, MaximumRock, Rockxpress.ro si Metalfan.ro.
Proiect susţinut de Primăria Cisnădie, Am Ring Hotel şi Pensiunea Sub Cetate Cisnădioara.



MAI MULTE DESPRE Subscribe
Posted by Artmania, at 00:00 |  June 19, 2009  | 1 Comentarii  | 3622 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SUBSCRIBE cântă alături de Nightwish si Pain la Sibiu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri