stiri rock

Sunet si lumini de exceptie la cel mai asteptat eveniment rock al anului!

Sunet si lumini de exceptie la cel mai asteptat eveniment rock al anului!
Organizatorii festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru cel mai asteptat eveniment rock al anului. Amenajarea spatiului de festival a inceput deja de sambata. Scena folosita pe durata celor 3 zile de festival este una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Este comparabila cu cea folosita in cadrul concertului AC/DC din Romania si are o suprafata totala de 1500 metri patrati, 20 metri inaltime si cantareste nu mai putin de 150 tone. Aceasta este adusa si montata in Romania de una dintre cele mai mari firme de scene din lume – StageCo. In ceea ce priveste sistemul de sonorizare, acesta este printre cele mai moderne si implica folosirea a peste 100 de boxe care vor zgudui Romexpo in cele 3 zile de festival, in timp ce concertele vor fi proiectate pe ecrane gigantice cu led.

Luminile vor fi aranjate in configuratii diferite in fiecare seara, in functie de cerintele si de show-ul fiecareia dintre trupele care vor aparea in fata publicului roman. In total, se vor consuma peste 2000 kilowati, iar trupele Metallica si mai ales Rammstein vor folosi un arsenal intreg de efecte pirotehnice senzationale care vor face cu siguranta un show greu de uitat!

Partea tehnica si de productie a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este asamblata si pusa in functiune de o echipa de peste 500 de persoane din Germania si Romania, care face locatia festivalului sa arate ca o veritabila uzina de entertainment.

Pentru o mai buna organizare, oficialii festivalului au decis ca intrarea sa se faca pe o singura cale de acces, respectiv cea dinspre Piata Presei Libere (conform schemei alaturate).

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc vreodata in Romania, aducand in fata publicului atat trupe de succes ale momentului, cat si multi dintre „greii” rockului mondial.

Accesul la festival se poate face pe baza unui abonament pe 3 zile, care poate fi achizitionat la urmatoarele preturi (in functie de pozitionarea in spatiul rezervat publicului): 519, 40 ron (Golden Circle), 371 ron (Normal Circle), 625,40 ron (VIP + merchandising bag).

Cei care nu doresc sa participe la toate cele trei zile de festival isi pot achizitiona bilete dupa cum urmeaza:
·    biletele pentru ziua de 25 iunie (Manowar, Vollbeat, Accept, Paradise Lost, Orphaned Land) costa dupa cum urmeaza: 371 ron (VIP), 233,20 ron (Golden Circle), 127, 20 ron (Normal Circle).
·    pentru 26 iunie (Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax) a ramas in vanzare o singura categorie de bilete: 196,10 ron (Normal Circle).
·    biletele pentru 27 iunie (Rammstein, Alice in Chains, Stone Sour, Anathema) pot fi achizitionate cu: 371 ron (VIP), 307,4 ron (Golden Circle) respectiv 196,10 ron (Normal Circle).

Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo din Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Stone Sour. Editia din acest an marcheaza si un moment de istorie heavy-metal, reprezentat de concertul comun al „the big four of thrash metal”: Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax.
Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.
Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti si Humanitas. Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.
Posted by Klawz, at 12:50 |  June 22, 2010  | 0 Comentarii  | 3160 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sunet si lumini de exceptie la cel mai asteptat eveniment rock al anului!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri