stiri rock

Tanin deschide concertul slovenilor de la Carnifliate

Tanin deschide concertul slovenilor de la Carnifliate
 Formaţia bucureşteană, Tanin susţine primul concert din 2017 pe 18 ianuarie, ȋn Club Presa. Deatherii au fost aleşi să deschidă o seară care se anunţă zdrobitoare ȋncă de pe-acum!
 
Formaţie melodic death metal cu pasaje depresive, black şi old school, Tanin reprezintă unul dintre cele mai tinere grupuri de gen, cu o ascensiune foarte rapidă ȋn doar doi ani de activitate. Pe 18 ianuarie, vom avea live atȃt primul lor EP, „A New Journey”, cȃt şi cȃteva piese noi, ȋn premieră! 
 
Tanin exploatează foarte mult stilul death metal, integrȃnd elemente atmosferice, unde agresivitatea devine apăsătoare şi reală, iar agonia ȋţi penetrează creierul, ȋn timp ce senzaţia de contopire cu realitatea te sustrage de la abordarea tradiţională a instrumentelor, a măsurilor clasice şi te introduce ȋntr-o lume a demonilor şi a războaielor inutile. Vocea are o abordare aparte, punctȃnd pasajele rapide pe chitară şi atmosfera, păstrȃnd ȋnsă acel ritm constant pe care nu-l poţi controla.
 
Preluat din mitologia etruscă, demonul Tanin este alegerea perfectă pentru a deschide concertul Carnifliate de pe 18 ianuarie, din Club Presa (strada Culmea Veche, numărul 2, Bucureşti). Ora de la care se permite accesul publicului ȋn club la acest eveniment este 20:00, iar preţul unui bilet este de 15 lei şi se poate achiziţiona doar ȋn seara concertului din Club Presa. 
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. Acest concert va avea loc sub marca Metal Under Moonlight, ediţia a 66-a, iar de la locul de desfăşurare se vor putea achiziţiona CD-uri şi alte articole de merchandise.
 
Sursa: Titus Constantinescu
Posted by Gina S., at 12:05 |  January 10, 2017  | 0 Comentarii  | 1963 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Tanin deschide concertul slovenilor de la Carnifliate

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri