stiri rock

TARG3T confirmati pentru Transylvanian Owl Festival la Cluj Napoca

TARG3T confirmati pentru Transylvanian Owl Festival la Cluj Napoca
TARG3T este cel mai nou nume confirmat pentru Transylvanian Owl Festival, eveniment ce va avea loc in data de 8 februarie in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

TARG3T este o formatie a carei componenti sunt din Alba Iulia, Deva , Simeria si Sarmasu jud Mures. Practic TARG3T-ul este adoptat de orasul Deva fiindca aici au gasit o sala de repetitii decenta si intelegerea unor oameni deosebiti. TARG3T exista din anul 1997 si a participat la aproape toate festivalurile de pe melegurile noastre.

Stilistic TARG3T a trecut prin mai multe perioade de la inceputurile sale, de la rap-metal, nu metal, hardcore si in final metal.

Singurul membru fondator ramas de la inceputuri fiind IONUT (myuz) - voce. In timp, prin TARG3T se perinda foarte multi muzicieni dar cu alte orientari si prioritati.

In prezent TARG3T inseamna mult suflet, pasiune, prietenie, sacrificii si multa munca din partea celor 5 mebrii actuali. In momentul de fata se lucreaza intens la primul album.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kumFIl-27dM
In urma succesului inregistrat de conceptul Mighty Owl Festival la Bucuresti, Mighty Owl Productios debuteaza si in Transilvania de aceasta data cu Transylvanian Owl Fest.

Evenimentul va avea loc pe data de 8 februarie in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.

Scopul festivalului este de a consolida o traditie locala si in acelasi timp de a oferi publicului roman concerte in premiera cu formatii consacrate din zona metalului, cu preponderenta nume din zona death metal, hardcore sau thrash.

Prima editie a festivalului se va bucura de prezenta:

ORIGIN (S.U.A.) - death metal
PSYCROPTIC (AUSTRALIA) - death metal
LENG TCH'E (Belgia) - death/grind
ITE MISSA EST (Franta) - deathcore
TARG3T (Romania) - metal/hardcore

BILETELE pentru acest eveniment vor avea pretul unic de 50 Ron si se vor putea gasi doar prin sistem de rezervare. Pentru a rezerva bilete trimiteti un mail la mightyowlprod@gmail.com impreuna cu numele, orasul si numarul de bilete dorite.

Toate biletele se vor ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Numarul biletelor este limitat la 300 de bucati!

Psycroptic este una din cele mai exotice formatii ce va calca vreodata in Romania avand in vedere ca membrii trupei locuiesc tocmai in Tasmania. Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.

ORIGIN a luat nastere in 1998 si este considerata de presa si fani drept una din cele mai tehnice formatii din intreaga scena metal internationala. Muzica formatiei este caracterizata prin folosirea aproape exclusiva a unor tehnici extrem de dificile: blast beaturi constante, voci growl multiple, arpegii atat pe chitara cat si bas.

Dupa ce si-au consolidat pozitia in scena belgiana franceza, Leng Tch'e au cunoscut succesul pe plan international odata cu albumul The Process Of Elimination, mixat de celebrul Tue Madsen (Dagoba, The Haunted).

Calitatea discului a oferit trupei ocazia de a participa la evenimente cu renume precum Furyfest, Graspop, Summerbreeze sau Maryland Deathfest. Urmatorul album intitulat Marasmus (2007) a insemnat si un nou pas in cariera Leng Tch'e, devenind treptat un nume de luat in considerare pentru ce inseamna scena moderna de metal extrem.

Mighty Owl Productions este o agentie de booking lansata in 2010 de catre Buvnitz (METALHEAD.ro) ce in mai putin de un an a reusit sa ofere publicului roman concerte in premiera cu Parkway Drive, Malevolent Creation si Decapitated alaturi de o serie de concerte speciale cu trupe autohtone.

Sursa: Mighty Owl Productions
Posted by Dragos P., at 15:18 |  January 16, 2012  | 0 Comentarii  | 2661 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TARG3T confirmati pentru Transylvanian Owl Festival la Cluj Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri