stiri rock

THE DILLINGER ESCAPE PLAN: dezvaluie noi nume ale pieselor de pe noul album

THE DILLINGER ESCAPE PLAN: dezvaluie noi nume ale pieselor de pe noul album
Americanii de la The Dillinger Escape Plan au dezvaluit numele a inca doua piese ce vor figura pe viitorul album de studio al formatiei, Option Paralysis, material ce este prevazut sa fie lansat in data de 23 martie 2010. Acestea sunt Gold Teeth On A Bum si Crystal Morning, care se adauga celorlalte doua dezvaluite in urma cu ceva vreme: Farewell, Mona Lisa si Good Neighbor.

De productia albumului Option Paralysis se va ocupa producatorul Steve Evetts (Sepultura, Symphony X, Every Time I Die etc).

De asemenea, pe acest material va figura ca invitat si pianistul Mike Garson in varsta de 64 de ani, cunoscut pentru colaborarile sale din trecut cu nume precum Nine Inch Nails - The Fragile (1999), Stanley Clarke - I Wanna Play for You (1977) si Modern Man (1978) dar si cu David Bowie pentru albume precum (1974) sau Diamond DogsBlack Tie White Noise (1993).

Mai jos puteti vedea o filmare cu The Dillinger Escape Plan interpretand piesa Farewell, Mona Lisa, filmare ce a fost realizata cu ocazia concertului sustinut de acestia in data de 5 decembrie in Syracuse, New York, SUA.

 


MAI MULTE DESPRE Dillinger Escape Plan
Posted by H., at 12:45 |  December 10, 2009  | 0 Comentarii  | 3037 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE DILLINGER ESCAPE PLAN: dezvaluie noi nume ale pieselor de pe noul album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri