stiri rock

THE TIGER LILLIES se intoarce in Bucuresti cu doua concerte

THE TIGER LILLIES se intoarce in Bucuresti cu doua concerte
Faimoşii britanici care îşi descriu stilul ca „Brechtian punk cabaret & beyond”, The Tiger Lillies vor reveni în Bucureşti, urmând să susțină două concerte programate în zile consecutive, în Club Control. 
 
Pe data de 6 mai va avea loc show-ul sub numele Circus Songs, ceea ce ne îndreaptă să credem că vor fi interpretate cântece de pe albumul omonim din 2000, iar în următoarea zi, The Tiger Lillies vor aduce ceea ce se cheamă Songs of Blasphemy and Bile

Dramele epice pe care cei de la The Tiger Lillies le manifestă prin muzică au făcut înconjorul lumii, formația fiind obişnuită atât cu concerte de pub sau de stradă, cât şi cu prestații susținute pe scenele marilor teatre, ori în cadrul diverselor festivaluri de artă. Este vorba despre o muzică de cult care se balansează între concepte anarhice şi atmosferă de cabaret, aducând reminiscențe ale Berlinului antebelic, la care se încorporează fascinantele influențe din muzica țigănească. The Tiger Lillies s-a înființat în 1989, iar pe parcursul a aproximativ 20 de ani, trupa a scos mai mult de 30 de materiale. 
 
Biletele pentru aceste concerte sunt disponibile prin platforma Iabilet.ro, având prețul de 50 de lei în condiții de presale şi 60 de lei la intrare în serile evenimentelor. De specificat că show-urile anterioare susținute de The Tiger Lillies în Bucureşti au fost sold-out.  

Mai multe detalii găsiți pe paginile de Facebook dedicate evenimentelor:
 


MAI MULTE DESPRE The Tiger Lillies
Posted by Gina S., at 12:30 |  April 24, 2015  | 0 Comentarii  | 2489 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE TIGER LILLIES se intoarce in Bucuresti cu doua concerte

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri