stiri rock

THY VEILS lanseaza un nou album

THY VEILS lanseaza un nou album
Cu un titlu inspirat din călătoria lui Hyperion, "Lumine" este cel de-al 6-lea album de studio semnat Thy Veils.
Piesa cu care albumul debutează, "Within the Ludic Ocean", induce ideea primordialului, a începutului, a originii, precum Eminescu în a lui Scrisoare I scria "dar deodat-un punct se mișcă … cel întâi și singur. Iată". Următoarele două compoziții trasează foarte bine drumul, clădesc împrejurări, trăiesc vii, maiestuoase și ludice în același timp. Îți păstrează mintea clară pe firul care se parcurge. "My Journey Never Ends" ci se continuă cu "Auditore" care intră într-o sferă de repaos aparent. Mijlocul albumului se asociază cu prezentul, în care prin "Auditore" și "Many Waters" se observă experiențele, contemplativ, timpul se dilată, vânturi vechi și noi strabat ușor starea de a fi.
"Nest Choir" este un vis care te duce în viitor, continuă o călătorie în subconștient, un moment în care ființa unificată devine una cu drumul pe care pășește ... cuibul din noi, infinit … iar "All Calling" cântă despre echilibrul dintre minte și suflet, despre mulțumire și recunoștință, demnitate și îndemn.
Ultima piesă prinde un vânt nou cald și te suie pe norii noctilucenți, te suspendă într-un spațiu galactic care pulsează în gol, transcede imaginea și trăiește în bătaia inimii universului.
 
 
" Lumine" este un album produs de Daniel Dorobanțu împreună cu Manuela Marchiș (voce), Petre Ionuțescu (flaut, trompetă), Vlad Sturdza (chitară), Alexandru Hegyesi (dulcimer), Octavian Scurtu (ritmuri, efecte de sunet), Ana Telea (chitară), Radu Pieloiu (tobe și percuții), Ionuț Dorobanțu (chitară), Attila Lukinich (mixaj și mastering), Ciprian Costache (chitară) și Dan Griober (mixaj și producție).


Sursa: Thy Veils


 


MAI MULTE DESPRE Thy Veils
Posted by Dragos P., at 11:22 |  November 21, 2013  | 0 Comentarii  | 1755 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THY VEILS lanseaza un nou album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri