stiri rock

Tom Angelripper (Sodom) vorbeste despre apropiatul concert din Romania

Tom Angelripper (Sodom) vorbeste despre apropiatul concert din Romania
Legendarul vocal si basist al trupei Sodom, Tom Angelripper a vorbit in direct la editia de marti 18 octombrie a emisiunii Backstage de pe Radio Lynx  despre prima prezenta a trupei in Romania, despre modul in care va fi alcatuit setlistului pe care trupa il va prezenta pe 5 noiembrie la concertul de la Arenele Romane, dar si despre alte aspecte legate de scena metal din Germania si Romania. Discutia integrala o puteti asculta mai jos:
 
 
 
 
In studio a fost prezent Mihai Coro Caraveteanu, unul dintre organizatorii Rock Legends, care a facilitat interviul cu Tom si a oferit si alte informatii despre concertele Sodom (5 noiembrie) si Venom (12 noiembrie). Intreaga emisiune poate fi urmarita aici 
 
Primele doua concerte Rock Legends se vor desfasura in primele doua weekenduri ale lunii noiembrie 2011, la Arenele Romane din Bucuresti. Alaturi de cele doua trupe headliner vor evolua si multe trupe romanesti si straine.
Rock Legends este o productie Axa Valaha Productions si Big Name Entertainment, in parteneriat cu promoterul si impresarul Niki Constantinescu.
Biletele s-au pus in vanzare, la pretul de 75 lei pentru fiecare concert in parte, respectiv 120 lei abonamentul pentru ambele evenimente. Preturile sunt valabile pana in preziua concertelor, 4 si respectiv 11 noiembrie 2011. 

In ziua concertelor, biletele vor fi disponibile doar la casa de bilete de la Arenele Romane la pretul de 85 lei, in timp ce pretul abonamentelor va ramane 120 lei, inclusiv in data de 5 noiembrie 2011.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Carturesti si online pe www.eventim.ro), Bilete.ro, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Palatul National al Copiilor, Bestial Records – filiala Bucuresti, H&H Bar si Fire Club.


MAI MULTE DESPRE Sodom
Posted by Ruxia Sandru, at 11:24 |  October 23, 2011  | 0 Comentarii  | 3369 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Tom Angelripper (Sodom) vorbeste despre apropiatul concert din Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri