stiri rock

TORCHE concerteaza in Bucuresti

TORCHE concerteaza in Bucuresti
Titanii americani sludge/stoner de la TORCHE, vor canta in Romania pe 25 noiembrie in Club Fabrica din Bucuresti. Primele 50 de bilete au pret special de doar 25 de lei.

www.iabilet.ro/bilete-americanii-de-la-torche-in-concert-la-bucuresti-23037/

Cei patru membri ai trupei sunt convinsi ca ei canta cel mai zgomotos si greu hard rock de pe planeta inca din 2004 de cand trupa a fost formata de solistul Steve Brooks dupa dezemembrarea pionierilor sludge de la Floor. TORCHE vine din Miami, Florida si a petrecut ultimii 10 ani captivand publicul in cadrul numeroaselor turnee. TORCHE are la activ patru albume laudate de criticii de profil si o serie de EP-uri, toate la labeluri precum Hydra Head, Robotic Empire, Volcom sau Amensian

Primul lor album Meanderthal a fost declarat albumul anului de catre Decibel Magazine iar ce-l de-al doilea, Harmonicraft, a fost declarat de catre BBC "a true game-changer" iar de catre Spin "a pure fountain of instant gratification".

La inceputul lui 2014, TORCHE a semnat cu Relapse Records pentru a lansa al patrulea album Restarter, mixat de Kurt Ballou de la Converge

Torche se recomanda celor care iubesc Queens of the Stone Age, Baroness, Husker Du, Red Fang, Fugazi, Mastodon sau Mudhoney.

Biletele pentru concertul TORCHE de pe 25 noiembrie din fabrica se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Muzica, Uman, Senia, Perfect Tour, IQ BOX si pe terminalele selfservice ZebraPay, in toata tara).

Acestea costa 25 de lei, oferta earlybird pentru primele 50 de bilete. Dupa epuizarea acestora, pretul va fi de 30 de lei pana pe 1 octombrie, 35 de lei pana pe 24 noiembrie si 40 de lei in ziua concertului la intrare.

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/events/1848090442083639/

MAI MULTE DESPRE Torche
Posted by H., at 22:15 |  July 20, 2015  | 0 Comentarii  | 1262 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TORCHE concerteaza in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri