stiri rock

TROOPER 20 de ani: Phenomenon si Chrom Dioxid vor deschide evenimentul aniversar

TROOPER 20 de ani: Phenomenon si Chrom Dioxid vor deschide evenimentul aniversar
Cele două trupe care vor deschide concertul aniversar Trooper20 sunt Chrom Dioxid (Târgoviște) și Phenomenon (București).

În data de 25 de aprilie, Trooper sărbătorește 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Alin „Coiotuʼ” Dincă a declarat: „Dacă nu existau Chrom Dioxid nu am fi fost nici noi. Chrom Dioxid este prima gașcă pe care am avut ocazia să o vedem live pe scenă și să o urmărim în sala de repetiție. Povestea Trooper începe în sala celor de la Chrom. Suntem fericiți că am reușit să îi reunim pentru un eveniment special. Anul ăsta ei împlinesc 33 de ani de activitate. Sunt nerăbdător să împărțim scena din nou. În cazul Phenomenon lucrurile sunt și mai clare – trupă tânără, muzicieni muncitori, cu un bun simț muzical extrem de bine dezvoltat, o trupă care aș vrea să reprezinte viitorul muzical românesc. Găsim în Phenomenon niște instrumentiști buni, muzicieni care ascund în spatele instrumentelor multe ore de muncă. Ei sunt alegerile noastre și cred că o să avem o sărbătoare minunată alături de ei!

Chrom Dioxid s-a format în 1992. A câștigat o mulțime de premii la festivalurile momentului. A lansat un prim demo în 1993. Piesele Ștefan cel Mare și Menestrel au intrat în topurile Radio România, unde au petrecut luni de zile. În 1996 au lansat primul album de studio, Pas Infinit. A fost și ultimul efort discografic al muzicienilor, în scurt timp gașca luând o pauză pe termen nedeterminat.
În actuala componență îi regăsim pe:

Laurențiu Rădulescu – voce
George Puiu – chitara
Cristi Filipescu – tobe
Cristian „Colombo” Vasile – bas
Alexandru Puiu – chitară

Phenomenon, înființată la data de 9 mai 2007, are un excelent background muzical, având la activ sute de concerte susținute în România și în străinătate (Belgia, Marea Britanie, Suedia, Serbia, Croația, Bulgaria, Moldova, Grecia), nenumărate premii la concursurile de gen și participări la festivaluri naționale și internaționale de prestigiu. În anul 2012 trupa a avut bucuria de a urca pe aceeași scenă în deschiderea primului concert din Europa de Est al trupei americane Linkin Park
Componența este :

Andu Vasii – vocal
Flavius Hosu – tobe
Petre Osman – bas
Andrei Bălașa – chitară

Pagina oficiala - http://www.phenomenon.ro/trupa/
Pagina de Facebook - https://www.facebook.com/phenomenonband

Biletele pentru concertul „Trooper20” din categoria meet & greet au fost epuizate în mai puțin de o săptămână de la punerea lor pe piață. Organizatorii împreună cu formația au hotărât o suplimentare cu 100 de bilete pentru această categorie.

Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:
Intrare generală – 10 lei;
Meet & greet – NUMAR LIMITAT – 19,95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).

Biletele pot fi achiziționate de pe
www.eventim.ro - http://www.eventim.ro/ro/bilete/trooper-20-de-ani-bucuresti-arenele-romane-389894/event.html
și
www.iabilet.ro - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-20-de-ani-22748

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper a pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper a lansat șapte albume de studio, au cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și au urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.


Sursa: Alin Dinca - Trooper


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by H., at 13:15 |  March 17, 2015  | 0 Comentarii  | 1554 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER 20 de ani: Phenomenon si Chrom Dioxid vor deschide evenimentul aniversar

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri