stiri rock

TROOPER – acces si program pentru concertul de sambata din Turbohalle

TROOPER – acces si program pentru concertul de sambata din Turbohalle
 
Pe 19 octombrie la Turbohalle, TROOPER va pune in scena cea mai mare productie a sa de pana acum. Memorabila experienta ce va insemna 3 ore de show, efecte pirotehnice de ultima ora, invitati surpriza si recuzita spectaculoasa se va concretiza intr-un DVD. Concertul va fi deosebit de atractiv si din punct de vedere vizual, gratie faptului ca intregul eveniment se va desfasura pe o scena cu patru laturi, situata in mijlocul salii de spectacol. Aranjamentul, ce este deja un element definitoriu pentru showurile Metallica ori U2, este folosit in premiera de o trupa rock din Romania.
 
 
ACCES SI PROGRAM
 
14.30: acces Guitar Clinic
15.00 – 16.00: Guitar Clinic cu Balaurul si Laurentiu
* Cei care iau parte la aceasta sesiune vor avea posibilitatea ca, dupa incheierea ei, sa isi lase chitarile intr-un spatiu de stocare, care va fi securizat pana la incheierea concertului.
 
17.45 – Acces meet & greet
18.00 – 19.00: Meet & greet
 
18.30: acces general
20.00 – 23.00: show Trooper
 
Trooper insista asupra faptului ca showul se va desfasura exact in intervalul orar specificat mai sus. Coiotu’ detaliaza: “incepem fix la ora 20.00 si incheiem la 23.00 astfel incat cei prezenti sa ajunga in timp util la metrou
 
 
10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scena si vor canta o piesa in show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor afla daca se afla printre cei norocosi chiar in cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.
 
 
Iar 10 dintre cei prezenti la concertul Trooper din 19 octombrie vor ajunge gratis la showul Scorpions, care va avea loc la Romexpo in decembrie. Acestia vor fi desemnati prin tregere la sorti, in seara lansarii albumului “Atmosfera,” si vor castiga o invitatie dubla.
 
In urna din care se va face extragerea vor fi colectate partile detasabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de pret. Cei 10 castigatori vor primi o invitatie valabila pentru 2 persoane, la concertul Scorpions, organizat de Project Events (www.projectevents.ro). Acesta va avea loc pe 14 decembrie in Pavilionul Central de la Romexpo. 
 
La acelasi concert, Affliction, partenerul oficial al formatiei Trooper, pune la bataie 2 tricouri, ce vor fi acordate tot prin tragere la sorti.
 
In cadrul concertului de la Turbohalle vor rasuna pentru ultima oara live cele mai iubite piese din repertoriul Trooper! Alin Dinca (Coiotu’), solistul formatiei, a anuntat printr-un mesaj video faptul ca, la concertul din 19 octombrie va canta pentru ultima oara live “Strigat”, “Tari ca muntii,” “Amintiri” sau “Doar a mea,” piese ce au contribuit fundamental la consacrarea si succesul formatiei.
 
 
 
Pret bilete:

Categoria Guitar Clinic - 40 lei - include meet and greet + CD album nou +
guitar clinic (o ora) cu Balaurul si Laurentiu – sold out

Categoria Meet And Greet - 20 Ron - include meet and greet + CD

Bilet general - 10 Ron

 
 
Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.biletoo.rowww.blt.ro si www.eventim.ro
 
Sambata se vor vinde doar bilete pentru acces general, exclusiv la Turbohalle. 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 12:11 |  October 16, 2013  | 0 Comentarii  | 1349 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER – acces si program pentru concertul de sambata din Turbohalle

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri