stiri rock

TROOPER anunţă turneul ROCK JUKEBOX

TROOPER anunţă turneul ROCK JUKEBOX

După ce în toamna formaţia Trooper a colindat ţara în lung şi-n lat, aruncând vrăji “Voodoo,” băieţii se pregătesc din nou de drum. Fideli crezului “ne place să ne reinventăm” şi mereu determinaţi să îi surprindă pe cei care îi îndrăgesc, cei cinci vin de data aceasta cu un concept nou, interactiv, ce nu a mai fost implementat pe piaţa din România.


ROCK JUKEBOX va însemna, pe lângă cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Alin Dincă, aka Coiotu’ explică: “Să cântăm live aceste piese legendare  este modul nostru de a le mulţumi şi de ne arăta respectul faţă de numele grele ale scenei rock, faţă de acei artişti care şi-au pus amprenta asupra unor întregi generaţii şi care au creat genuri şi sub-genuri muzicale.”


Concertele vor cuprinde două părţi, fiecare cu durata de aproximativ o oră: una dintre secţiuni va fi dedicată repertoriului TROOPER, iar cealaltă va include coveruri din repertoriul rock internaţional.


Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraş în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook o listă de piese  proprii şi de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparţine prietenilor formaţiei. Cei care se vor afla în sală vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare şi prin care îşi exprima preferinţele.


Turneul va începe în martie, iar datele deja confirmate sunt următoarele:

02 martie - Buzău - Cafeneaua Artiştilor Buzău

03 martie - Bucureşti - Hard Rock Cafe

24 martie – Târgovişte – Pub Fiord

30 martie – Braşov – Rockstadt

20 aprilie - Galaţi – Zodiar

27 aprilie - Festival Rock - Garnic - Caraş-Severin 

12 mai - Iaşi - TBA




MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 15:49 |  January 19, 2012  | 0 Comentarii  | 1644 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER anunţă turneul ROCK JUKEBOX

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri