stiri rock

TROOPER: biletele suplimentare meet & greet epuizate in 24 de ore

TROOPER: biletele suplimentare meet & greet epuizate in 24 de ore
Fenomenul TROOPER in actiune: biletele suplimentare meet & greet epuizate in 24 de ore
 
Daca mai era nevoie de vreo dovada pentru faptul ca TROOPER este cea mai iubita formatie heavy metal din Romania, aceasta nu s-a lasat asteptata: biletele suplimentare pentru meet & greet s-au epuizat intr-o singura zi! Si biletele din categoria Guitar Clinic sunt sold aut.
 
Pentru concertul de sambata din Turbohalle raman, in continuare, in vanzare doar bilete pentru acces general (10 lei).

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.biletoo.rowww.blt.ro si www.eventim.ro
 
Sambata se vor mai vinde bilete doar la Turbohalle. 
 
ACCES SI PROGRAM
 
14.30: Acces Guitar Clinic
15.00 – 16.00: Guitar Clinic cu Balaurul si Laurentiu
* Cei care iau parte la aceasta sesiune vor avea posibilitatea ca, dupa incheierea ei, sa isi lase chitarile intr-un spatiu de stocare, care va fi securizat pana la incheierea concertului.
 
17.45 – Acces meet & greet
18.00 – 19.00: Meet & greet
 
18.30: Acces general
20.00 – 23.00: show Trooper
 
Trooper insista asupra faptului ca showul se va desfasura exact in intervalul orar specificat mai sus. Coiotu’ detaliaza: “incepem fix la ora 20.00 si incheiem la 23.00 astfel incat cei prezenti sa ajunga in timp util la metrou
 
 
10 dintre cei care au bilete din categoria Meet & Greet pentru concertul Trooper din 19 octombrie vor urca pe scena si vor canta o piesa in show-ul de lansare al albumului Atmosfera. Acestia vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor afla daca se afla printre cei norocosi chiar in cadrul sesiunii de autografe din ziua evenimentului.
 
 
Iar 10 dintre cei prezenti la concertul Trooper din 19 octombrie vor ajunge gratis la showul Scorpions, care va avea loc la Romexpo in decembrie. Acestia vor fi desemnati prin tregere la sorti, in seara lansarii albumului “Atmosfera,” si vor castiga o invitatie dubla.
 
In urna din care se va face extragerea vor fi colectate partile detasabile de la toate biletele valide, indiferent de categoria de pret. Cei 10 castigatori vor primi o invitatie valabila pentru 2 persoane, la concertul Scorpions, organizat de Project Events (www.projectevents.ro). Acesta va avea loc pe 14 decembrie in Pavilionul Central de la Romexpo. 
 
La acelasi concert, Affliction, partenerul oficial al formatiei Trooper, pune la bataie 2 tricouri, ce vor fi acordate tot prin tragere la sorti.
 
In cadrul concertului de la Turbohalle vor rasuna pentru ultima oara live cele mai iubite piese din repertoriul Trooper! Alin Dinca (Coiotu’), solistul formatiei, a anuntat printr-un mesaj video faptul ca, la concertul din 19 octombrie va canta pentru ultima oara live “Strigat”, “Tari ca muntii,” “Amintiri” sau “Doar a mea,” piese ce au contribuit fundamental la consacrarea si succesul formatiei.
 
Pe 19 octombrie la Turbohalle, TROOPER va pune in scena cea mai mare productie a sa de pana acum. Memorabila experienta ce va insemna 3 ore de show, efecte pirotehnice de ultima ora, invitati surpriza si recuzita spectaculoasa se va concretiza intr-un DVD. Concertul va fi deosebit de atractiv si din punct de vedere vizual, gratie faptului ca intregul eveniment se va desfasura pe o scena cu patru laturi, situata in mijlocul salii de spectacol. Aranjamentul, ce este deja un element definitoriu pentru showurile Metallica ori U2, este folosit in premiera de o trupa rock din Romania.
 
 
 
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 11:13 |  October 18, 2013  | 0 Comentarii  | 2389 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER: biletele suplimentare meet & greet epuizate in 24 de ore

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri