stiri rock

TROOPER cauta formatii pentru concertul de lansare

TROOPER cauta formatii pentru concertul de lansare

Noul album Trooper, "Rock'n'roll pozitiv", va fi lansat la Bucuresti pe 28 noiembrie printr-un mare concert care va avea loc la Clubul Old School Preoteasa.
Deschiderea acestui spectacol va fi facuta de doua formatii tinere, selectate in urma unui concurs pe site-ul www.trooper.ro. Un cuvant greu de spus in alegerea acestora il vor avea fanii Trooper.

Alin Dinca, solist Trooper: "Orice formatie care isi doreste sa deschida spectacolul nostru este invitata sa ne trimita o piesa în format mp3 pe adresa trooper.contact@yahoo.com pana pe 9 noiembrie. Pe 10 noiembrie, toate piesele vor putea fi ascultate pe site-ul nostru, iar fanii le vor putea vota. Le dorim succes tuturor, iar cu cei alesi ne vedem pe scena! ".

Trooper isi doresc astfel sa sprijine tinerii muzicieni din Romania si sa dea o sansa celor care iau calea "grea" a rockului. Formatiile selectate in urma votului fanilor vor avea cate 30 de minute de scena in care sa isi manifeste talentul si daruirea pentru rock.

Ajunsi la cel de-al patrulea album si la al 13-lea an al carierei, Trooper au pregatit fanilor un material prin care isi declara dependenta de rock'n'roll.
Pentru una din piesele albumului, intitulata "Old School, Baby", dedicata fanilor care au sustinut grupul de-a lungul timpului, Trooper au pregatit si un videoclip, filmat recent in HD cu ajutorul a peste 50 de prieteni ai trupei.
Noul disc va putea fi ascultat pe site-ul trupei www.trooper.ro in saptamana ce precede lansarea oficiala a albumului si este un cadou pe care Trooper il face tuturor celor care le iubesc muzica.MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  October 30, 2008  | 3 Comentarii  | 1973 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER cauta formatii pentru concertul de lansare

  • Cred ca Thunderstorm ar fi o alegere buna

    1. Posted by unklefucker | 30 Octombrie 2008 11:03
  • Intrebare : Cit Tzine concursul?

    2. Posted by EvilDeath | 11 Noiembrie 2008 19:03
  • Ce fain e la vot cind potzi vota de cite ori ai chef, trebuie doar sa te deconectezi shi sa te conectezi iara la net shi potzi vota in virtutea prostiei

    3. Posted by EvilDeath | 11 Noiembrie 2008 21:02
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri