stiri rock

TROOPER in Silver Church - a inceput numaratoarea inversa!

TROOPER in Silver Church - a inceput numaratoarea inversa!

Au mai ramas 7 zile pâna la concertul Trooper care marcheaza lansarea albumului VOODOO in Bucuresti.

Showul de joia viitoare va depasi prin complexitate tot ceea ce s-a mai facut pe scena rock din Romania. Daca la capitolul muzica membri Trooper nu au nevoie de pregatiri speciale, pentru ca ajung in Bucuresti dupa un turneu ce a trecut prin zece orase si totul ce tine de prestatia trupei merge “struna”, la capitolul productie se lucreaza intens.

In seara de joi clubul Silver Church va fi un adevarat sanctuar Voodoo. Pentru aceasta munceste inca de pe acum echipa Danaartgallery, sub indrumarea scenografei Ramona Stanca Vârtosu. Dupa ce a realizat costume si decoruri pentru productii ce au fost difuzate pe Discovery Channel (The Battle of Waterloo), TVR (serialul Hacker) sau ZDF (La drumul mare), Ramona Stanca Vârtosu a acceptat provocarea lansata de Trooper, fiind cea care aduce la viata elementelor vizuale care vor insufleti seara de rock si Voodoo. 

Joi, 8 decembrie, Trooper va sustine in Silver Church concertul ce puncteaza, in Bucuresti, lansarea albumului VOODOO. Inca se mai pot achizitiona bilete, la pretul de 20 lei, din reteaua Biletoo: Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor sau online, de pe www.biletoo.ro, ori www.blt.ro

Accesul se va face incepând cu ora 19.30, iar prima trupa, Addiction, va urca pe scena la 21.00.
MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 12:38 |  December 01, 2011  | 0 Comentarii  | 2064 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER in Silver Church - a inceput numaratoarea inversa!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri