stiri rock

TROOPER: 'Tari ca muntii' pe 2 noiembrie in Jukebox Venue

TROOPER: 'Tari ca muntii' pe 2 noiembrie in Jukebox Venue
Concertul TROOPER – Tari ca muntii, ce marcheza un deceniu de la lansarea albumului simbol TROOPER I, va avea loc pe 2 noiembrie in Jukebox Venue. Din ratiuni ce tin de programul incarcat al trupei, evenimentul, initial anuntat pentru 27 octombrie, a fost reprogramat la aceasta noua data.
 
  
 
 “Strigat”, “Tari ca muntii”, “Pentru tot ce-a fost”, “Dorinta”, “Cum vreau eu”, “Totul e fals”, sau “Inca o lupta,” piese cu care TROOPER a facut istorie in heavy metalul romanesc si si-a castigat locul in inima celor care le sunt alaturi de 10 ani, vor face parte din setlistul spectacolului aniversar.
 
Asa cum TROOPER si-a obisnuit deja prietenii, cei prezenti la evenimentul din 2 noiembrie va avea parte de mai mult decat un simplu concert. Coitu’ detaliaza: “va fi un show, cu un concept unitar, construit in jurul sintagmei simbol «Tari ca muntii»”.
 
 
Pentru concertul din Bucurestise pun in vanzare bilete, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.myticket.ro
 
 
Tari ca muntii - turneu national interactiv
 
Showul din Bucuresti va fi urmat de turneul national “Tari ca muntii”, iar publicul va decide, cele 7 orase in care TROOPER va concerta. Votarea a inceput deja pe pagina de Facebook a formatiei: https://www.facebook.com/TrooperRocks.
 
Cei care vor fi prezenti la concertele din turneul aniversar “Tari ca muntii” vor avea parte de multe surprize de proportii
 
 
Pentru mai multe informatii vizitati: www.kompasevents.ro si www.trooper.ro
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 11:32 |  July 24, 2012  | 0 Comentarii  | 3197 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER: 'Tari ca muntii' pe 2 noiembrie in Jukebox Venue

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri