stiri rock

TROOPER va sistine pe 28 mai un concert special dedicat fanilor din Bucuresti

TROOPER va sistine pe 28 mai un concert special dedicat fanilor din Bucuresti

Trooper vine pe 28 mai la El Grande Comandante din Bucuresti, incepand cu orele 20.00, intr-o ultima aparitie live in capitala inaintea recitalului de deschidere la Iron Maiden, din 4 august.
Este un concert dedicat fanilor fideli din Bucuresti, oferindu-le acestora bucuria de a asculta nu numai piesele favorite ale trupei, dar mai ales, extrase, in premiera, de pe albumul cel nou, al cincilea, la care Trooper lucreaza intens in aceste luni.
Alin Dinca, solist Trooper: "Abia asteptam sa cantam pentru prietenii nostri din Bucuresti. Am ales o locatie in care speram sa ne simtim ca acasa. Va fi un fel de repetitie generala inaintea concertului nostru de la Maiden, iar cei care vor veni sa ne asculte vor avea parte de surprize: piese mai vechi, dar dragi noua, piese noi de pe albumul pe care il vom inregistra in curand, ba chiar si o piesa in avanpremiera recitalului din 4 august. Ne vedem la concert!"
Trooper va canta in deschiderea concertului de la Bucuresti al legendarei trupe Iron Maiden, pe 4 august, pe stadionul Cotroceni, fiind aleasa pentru aceasta "misiune" chiar de membrii trupei si, in special, de catre solistul Bruce Dickinson. Trooper a cantat de-a lungul timpului cu nume prestigioase ale scenei international, precum Prodigy, Sepultura, Blind Guardian, WASP, The Cult, Rasmus, Royal Hunt.
Trooper, recunoscut drept cel mai bun grup de hard'n'heavy din Romania, se afla acum la jumatatea tuneului national, care a inceput in martie la Targoviste si care se va incheia la vara in Bucuresti, cuprinzand peste 20 de locatii in principalele orase ale tarii. Turneul va continua pe 6 iunie la Gilau, la festivalul motociclistilor, si pe 16 iunie la Targoviste, in cadrul prestigiosului festival al artelor spectacolului Babel Fast, alte locatii urmand sa fie anuntate pe www.trooper.ro.
Pentru mai multe informatii, ne gasiti pe e-mail la meda.popea@gmail.com. Persoana de contact: Meda Popea- PR Trooper. Pentru concerte, contactati-ne la trooper.contact@yahoo.com sau apelati 0726.131516.



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  May 26, 2008  | 0 Comentarii  | 4471 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER va sistine pe 28 mai un concert special dedicat fanilor din Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri