stiri rock

Trupa britanică de raw black metal, Stahlsarg concertează sâmbătă în Bucureşti

Trupa britanică de raw black metal, Stahlsarg concertează sâmbătă în Bucureşti
 Stahlsarg, una dintre puţinele trupe britanice de raw black metal din noul val, susţine sambâtă primul concert în România, mai exact în Bucureşti. Formată în 2013 de doi membri care au părăsit Eastern Front, trupa Stahlsarg a avut în primii cinci ani de activitate o ascensiune spectaculoasă, materializată în două albume de studio, numeroase turnee şi concerte alături de nume mari din zona metal-ului extrem (Mayhem, Endstille, Inquisition, SepticFlesh, Sarkom, Excruciate 666), precum şi participări la festivaluri de top (Bloodstock 2014, No Compromise Metal 2014, Inferno 2016, Kings of Black Metal 2016, Incineration 2018, Ragnarok 2018 – în curând). 
 
 (c) Stahlsarg

Mental Disorder va deschide concertul Stahlsarg, o formaţie tânără de thrash metal din Braşov, la rândul ei în premieră la Bucureşti.
 
Concertul va avea loc în Yellow Club (strada Lucreştiu Pătrăşcanu, numărul 1, sector 3). Preţul unui bilet va fi 20 de lei, iar toate biletele vor fi vândute numai la intrarea în club, in seara concertului. Iată mai jos şi programul evenimentului:
 
20:00 acces public;
21:00-21:35 Mental Disorder;
21:55-23:00 Stahlsarg.
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul şi filmatul. Este interzis accesul cu băuturi şi mâncare aduse din afara clubului. Ca de obicei, va fi adus un stand cu CD-uri şi merchandise la eveniment. 
 
Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Eastern Front
Posted by Gina S., at 13:52 |  October 18, 2018  | 0 Comentarii  | 3970 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa britanică de raw black metal, Stahlsarg concertează sâmbătă în Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri