stiri rock

Trupa slovenă de black metal, Snøgg va susține un concert ȋn București

Trupa slovenă de black metal, Snøgg va susține un concert ȋn București
 Luni, 5 decembrie 2016, Trollo Pub (București) găzduieşte un eveniment black metal!
 
Snøgg (Slovenia) porneşte la drum ȋn 2013, având un nume imposibil de scris și de pronunțat... Nume pe care ulterior ȋl schimbă în Snøgg („zăpadă” în limba slovenă) și sub care susține primele concerte în formula actuală, cu Ulv la chitară, clape, voce, ritualuri şi Mørke la tobe şi vrăjitorii. 
 
 
Etichetată ca „freeride black metal”, în 2016 trupa lansează primul demo, poate unul dintre cele mai experimentale materiale din ultimii ani. În decembrie vom vedea în premiera Snøgg în România, cu noul lor material, „Qivitoq”.
 
Iată mai jos cȃteva informaţii despre eveniment şi locul de desfăşurare: 
 
- TROLLO PUB (Șoseaua Viilor, nr. 11, București);
 
- Mijloace de transport: autobuz 173 (stația Spătaru Preda), autobuz 117 (statia șos. Viilor), colț cu strada Năsăud, la cinci minute de Liberty Mall. RATB: tramvai 32 / autobuz 117 de la Piața Unirii.
 
- Luni, 5 decembrie 2016, ora 20.00 (ora de la care se permite accesul publicului).
 
Prețul biletului: plătesti cât poți și cât vrei pentru biletul de intrare la concertul Snøgg (se acceptă și rezervări, dar cu plata în avans - relații la 0722.814.991). 
 
Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului. La acest concert veţi găsi un stand cu CD-uri şi tricouri. 
 
Precizare: acest concert este non-profit, toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului și pentru plata cheltuielilor de deplasare a trupei slovene.
 
 Eveniment Metal Under Moonlight (ediţia a 63-a)
 
Sursa: Titus Constantinescu
Posted by Gina S., at 13:22 |  November 15, 2016  | 0 Comentarii  | 1837 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa slovenă de black metal, Snøgg va susține un concert ȋn București

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri