stiri rock

Turneul 'Surtur Rising' se apropie de Romania. Noi concerte sold out!

Turneul 'Surtur Rising' se apropie de Romania. Noi concerte sold out!
Pe masura ce turneul Surtur Rising, ce ii are protagonisti pe suedezii de la Amon Amarth si la care participa si formatiile As I Lay Dying si SepticFlesh, se apropie de Romania, se anunta noi si noi concerte sold out. Dupa primele trei (Stuttgart / Germania - 12 octombrie, Berlin -15 octombrie, Leipzig - 16 octombrie), alte concerte au fost sau sunt declarate sold out: Oberhausen - Germania, Rennes - Franta si Lausanne - Cehia, cel din urma urmand a avea loc in data de 11 noiembrie 2011.

Reamintim ca Amon Amarth, alaturi de americanii de la As I Lay Dyingsi pe grecii de la SepticFlesh, vor ajunge pentru prima oara in Romania in cadrul acestui turneu, intr-un concert prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock. Evenimentul va avea la Arenele Romane din Bucuresti (intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere) in ziua de sambata, 19 noiembrie 2011.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
78 lei pentru primele 150 bucati (Primele 50 de bilete pot participa la o extragere pentru meet and greet. )
87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

Sursa: Promusic Prod.


MAI MULTE DESPRE Amon Amarth, As I Lay Dying, SepticFlesh
Posted by Dragos P., at 09:31 |  October 28, 2011  | 0 Comentarii  | 2910 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Turneul 'Surtur Rising' se apropie de Romania. Noi concerte sold out!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri