stiri rock

U.D.O.: ultimele bilete la oferta promotionala

U.D.O.: ultimele bilete la oferta promotionala
U.D.O., formatia germana condusa de Udo Dirkschneider (fosta voce a formatiei Accept), va sustine primul concert la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album discografic intitulat Rev Raptor, lansat de catre AFM Rec. in data de 20 mai 2011. Evenimentul, organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator - Nelu Brindusan), va avea loc in data de 17 noiembrie la The Silver Club din Bucuresti.

Achizitioneaza acum ULTIMELE BILETE LA OFERTA PROMOTIONALA de 65 lei! Dupa epuizarea acestora, pretul biletului va urca la 75 lei, urmand ca in ziua concertului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 87 lei.

Cai care doresc sa participe la meet & greet cu membrii formatiei UDO pot intra pe pagina noastra de FACEBOOK, iar dupa ce dau Like la pagina trebuie sa posteze codul de bare al biletului si sa mentioneze de ce doresc sa participe la meet & greet cu aceasta formatie.

Castigatorii vor fi 5 persoane care dau raspunsul cel mai convingator si vor fi nominalizati pe data de 15 octombrie pe pagina de Facebook. In data de 15 octombrie vom anunta si castigatorii de la meet & greet care s-au inscris pana in prezent prin intermediul adresei noastre de email.

Reamintim ca numarul biletelor este limitat la 600 de bucati, iar acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
65 lei pentru primele 150 bucati
75 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 16 noiembrie 2011
87 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 17 noiembrie 2011.

Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului, in limita biletelor disponibile.


MAI MULTE DESPRE UDO
Posted by Klawz, at 15:29 |  September 23, 2011  | 0 Comentarii  | 1834 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: U.D.O.: ultimele bilete la oferta promotionala

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri